Roolipelaajien Ulottuvuus RU 4.0


 
PääsivuPortaaliGalleriaFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään
Paikalla olevat käyttäjät
Yhteensä 1 käyttäjä paikalla :: 0 Rekisteröitynyttä, 0 Piilotettua ja 1 Vierailija

Ei

Eniten samanaikaisesti paikalla on ollut 19 käyttäjää, tämä oli Su 4 Elo 2013 - 6:50
RU 4.0 Uutiset
Ti 9 Loka 2012 - 5:56 kirjoittaja Eri
Roolipelaajien Ulottuvuus 4.0

23.4.2014 
Chatti löytyy portaalista.
Korjausnurkka poistuu vanhoihin peleihin!

Kommentit: 1
Top kirjoittajat
Alex
 
Alice
 
Haru
 
Eri
 
Jalle
 
Setsu
 
Lotta
 
Zoku
 
Nido
 
Karppi
 

Jaa | 
 

 Big Bad Wolf

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Zoku

avatar

Hevonen
Viestien lukumäärä : 102
Join date : 10.05.2011
Ikä : 28
Paikkakunta : Mäntsälä

ViestiAihe: Big Bad Wolf   Ke 23 Huhti 2014 - 12:34

» Hahmon nimi:  [You must be registered and logged in to see this link.] (klikkaa nimeä)
» Sukunimi: Wolf
» Lempi nimi: Big.B  
» Pelaaja: Zoku
» [You must be registered and logged in to see this link.]
» [You must be registered and logged in to see this link.]

» Rotu: Ater Sanguis (Musta veri)
» Mikä on Ater Sanguris:  Ater Sanfuis on mustaa verta omaava rotu, joka pystyy muuntautumaan eläin muodosta ihmis hahmoksi. Ater Sanfuis pystyy pysyttelemään ihmis muodossa koko elämänkaarensa ajan. Joutuessaan ehdistetuksi tai hänet suututtaa hän voi muuntautua hetkellisesti fyrry eläin mutonoon. Ater Sanguisit eivät mielellään esittele itseään itsenään vaan pysyttelevät ihmismuodossa. Poikeuksia kuitenkin löytyy heidänkin joukoistaan, jotka haluavat pysytellä kokonaan eläin muodossa ja piileskelevät metsässä. Ater Sanguisin kuoltua tämä palautuu takaisin eläin muotoonsa. Ater Sanguisia on erillaisia rotuja, mutta tämä kyseinen rotu kykenee muuntautumaan sudesta ihmiseksi.

» Eläin muto: [You must be registered and logged in to see this link.] (väri.ver.tulos, klit)
» Sukupuoli: Mies / Uros
» Ikä: 25 v
» Pituus: 187cm 
» Paino: 70 kg 
» Seksuaalinen suuntautuminen: Hetero 
» Ammatti: Etsivä / Poliisi
» Suhteet: Adoptio vanhemmat 
» Aseet[You must be registered and logged in to see this link.]

» Ulkonäkö: : Big B:llä on pörröiset sinimustat hiukset. Hänen leuassaan on parransänkeä ja hän omistaa pulisongit. Big B:n ruumiin rakenna on hontelon oloinen, mutta suuttuessaan kehosta löytyy yllättän paljon voimaa. Big B:llä on meren siniset silmät, myös silloin hänen muuttuessa sudeksi taikka fyrryksi. Vaikka Big B onkin 25 vuotias hänen kasvoiltaan voi nähdä häivähdyksen mustia silmän alusia ja alkavia ryppyjä.

Ihmisenä Big B pukeutuu virka aikanaan valkoiseen kauluspaitaan, joka päälle mies laittaa harmaan napitettavan villapaidan jossa on syvä V muotoinen leikkaus. Päälleen hän pukee tumman harmaan takin, joka yletty lähes polviin asti.  Edessä takissa on kaksi pystysuuntaista nappiriviä ja vyötärölle vyö, jonka voi kiinnittää tarvittaessa. Jalassaan hänellä on mustat nahkaiset kengät ja jalassaan tumman siniset farkut.

Vapaa ajallaan Big B pukeutuu mustaan hupapariin, josta pääntien keskeltä lähtee viistosti nappeja kohti hänen olkapäätänsä. Jalassaan hänellä on kirkkaan siniset farkut ja mustat nahka kengät.

Fyrrynä Big B:n turki on valkoinen mutta edestä keskeltä kuonoa menee sinimusta viiru. Hänen ”hiuksensa”, selkänsä ja  hiukan yli selän menee sinimusta väritys. Muualta Big B on valkoinen. Hänen ”hiuksensa” muodostavat hänen kaulalleen ja niskalleen kuin ison muhkean harjan sulautuen hyvin karvojen sekaan.

Täydellisessä Susi tilassa väritys on sama, kuin Fyrry muodossa. Selästä jatkuva sinimusta väritys yltää myös hännän päähän asti. [You must be registered and logged in to see this link.]
 


» Luonne ja tavat: Big B on luonteeltaan hyvin rauhallinen tapaus. Jos hänelle ollaan ystävällisiä hän on sinulle takaisin, mutta sattuessa huono päivä häneltä saa vain vastauksia ynähtelyinä ja murinoina. Synkästä ulkomuodostaan huolimatta miehen sisällä sykkii lempeä sydän, joka ei tekisi kenellekään mitään pahaa. Big B puolustaa läheisiään ja rakkaitaan hyvin raivokkaasti jolloin susi muodon persoona puskee hyvin esille.  Virka asioilla Big B on hyvin vakavaa sorttia ja ottaa itselleen ”virka” vaihteiston päälle, jolloin hän muuttuu täysin tyyneksi ja synkäksi.   Big B:n suuttuessa hänen ”toinen” persoonansa puskee saman tien esille päästellen suustaan kirosanoja ja ehkä jopa nostamalla hiukan seinällekin. 


» Menneisyys: Big B syntyi vuoristo alueella Otomudiassa. Hänen ”pentu” aikansa hän vietti emonsa suojissa silloin, kun hänen isänsä oli matkoilla kaupungilla hakemassa heille ruokaa. Yhtenä päivänä vuoristolaiset kyllästyivät omien eläintensä menettämisestä ja lähtivät joukoilla kohti vuoria etsimään tätä otusta, joka anasti heiltä karjaa. Big B:n isä sai surmansa jäätyään kiinni karjan anastamisesta. Big B:n äiti oli vienyt pentunsa turvaan lähtien itse katsomaan mitä oli tapahtunut, mutta tämä ei koskaan palannut takaisin pentunsa luokse. Big B:n jäätyä yksin hän muuntautui ihmiseksi ja hakeutui ihmisten suojaan huomaten, että häntä kohdeltiin heidän vertaisenaan. Hänet adoptoi pariskunta, jotka alkoivatkin kasvattaa tätä kunnollista nuorta ”miestä”.

Big B vartui adoptio vanhempiensa suojassa. Pian hänen mieleensä alkoi muodostua kuvia ratkomattomista murhista ja rikoksista, joita hän halusi niin kovasti selvittää. Ollessaan 15 hän kertoi vanhemmilleen lähtevänsä opiskelemaan poliisiksi.  Vanhemmat eivät sitä estäneet vaan olivat ylpeitä poikansa päätöksestä.

Big b:n ollessa opiskelemassa hän sai ilmoituksen, että hänen adoptio vanhempansa olivat tapettu. Big B halusi selvittää asian ja lähti koti kaupunkiinsa vanhempiensa asunnolle, etsimään todisteita. Todisteet veivät toisen Ater Sanguisin luokse. 

Big B raivostui siitä niin, että tämä kävi verisen tappelun kyseisen henkilön kanssa, kunnes se päättyi toisen osapuolen kuolemiseen. Sinä päivänä Big B päätti, ettei haluaisi enää olla oman lajinsa edusta ja päätti ryhtyä elämään ihmisten lailla. Siitä lähtien Big B on salannut todellista olomuotoaan.

Big B nykyään pitää  Sertyfoniassa etsivä toimistoa ja on samalla myös poliisi hommissa.


» Muuta? Ater Sanguisia verensä ansiosta Big B:n aisti, kuulo ja näkö ovat tarkat ja siitä on hyötyä rikostehtävissä. Tarkan näkönsä ansiosta mies on hyvä ampumaan, mutta harvemmin tämä riitatilanteissa tarttuu aseeseen vaan pikemminkin voimaan, jota hän omistaa hennosta vartalostaan huolimatta. 

Big B on aikamoinen vastus. Häntä ampuessa taikka viiltäessä hän ei kuole, mutta vahingoittuu vakavasti. Big B:llä voi mennä useita päiviä parannellessaan itseään asunnollaan, jolloin hän vain oikeastaan makaa, mutta hänellä on heikkoutensa. Hopealuoti taikka hopeinen muu esine (taistelu ase) vie häneltä hengen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kaappikirjailija.blogspot.fi/
 
Big Bad Wolf
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Roolipelaajien Ulottuvuus RU 4.0 :: Pelaaja & Hahmot :: Hahmoesittelyt-
Siirry: