Roolipelaajien Ulottuvuus RU 4.0


 
PääsivuPortaaliGalleriaFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään
Paikalla olevat käyttäjät
Yhteensä 1 käyttäjä paikalla :: 0 Rekisteröitynyttä, 0 Piilotettua ja 1 Vierailija

Ei

Eniten samanaikaisesti paikalla on ollut 19 käyttäjää, tämä oli Su 4 Elo 2013 - 6:50
RU 4.0 Uutiset
Ti 9 Loka 2012 - 5:56 kirjoittaja Eri
Roolipelaajien Ulottuvuus 4.0

23.4.2014 
Chatti löytyy portaalista.
Korjausnurkka poistuu vanhoihin peleihin!

Kommentit: 1
Top kirjoittajat
Alex
 
Alice
 
Haru
 
Eri
 
Jalle
 
Setsu
 
Lotta
 
Zoku
 
Nido
 
Karppi
 

Jaa | 
 

 Sertyveronian Saari

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Eri
Mestari
avatar

Kukko
Viestien lukumäärä : 791
Join date : 17.02.2011
Ikä : 24
Paikkakunta : Helsinki

ViestiAihe: Sertyveronian Saari   Ke 23 Huhti 2014 - 5:42

[You must be registered and logged in to see this link.]


ROOLIPELAAJIEN ULOTTUVUUS 4.0 SERTYVERONIA


Sertyveronia on suuri saari, joka pitää sisällään kaksi pienempää saarea sekä lukuisia jokia ja järviä. Saari sijaitsee Britannian välimaastossa ja on maaherran omistuksessa. 
Saari on jaettavissa 7 suurempaan kaupunkiin, mutta näiden lisäksi saari on täynnä pienempiä karttaan merkitsemättömiä kyliä.

Nyanland
Uudiskaupunki Sertyveronian pohjoispuolella. Nyanlandin itäpuolella kohoaa Vortoma vuoristo, joka on jopa kesäisin lumenpeitossa korkeimmilta kohdiltaan. 

Sertyfonia
Sertyveronian pääkaupunki saaren keskiosassa Nyanlandin ja Otomudian välimaastossa. Moderni ja kehittynyt pääkaupunki on koko saaren teknologian sydän. Koko kaupunki koostuu näyttävistä upeaa arkkitehtuuria sykkivistä rakennuksista ja rakennelmista. Missään ei olla säästelty. 

Otomudia
Aavikkomainen Otomudia sijaitsee saaren keskiosassa. Lukuisista järvista ja lammista huolimatta kaupunki kärsii ajoittain kuivuudesta ja maa eraasiosta. Otomudia on jakautunut kahteen kaupunginosaan, nykyaikaisempaan Otomaan ja alkeelliseen luolakylään Diantomaan. Alueella on tavattu myös paljon öljyesiintymiä, mikä jakaa asukkaita.

Clayferia
Kotoinen kaupunki saaren itäosassa. Hiljaisempi ja asukasluvultaan vähäisempi kuin muut Sertyveronian kaupungit. Kaupunki koostuu pääasiallisesti kolmeasta yhdistetystä kylästä, joista kullakin on omat ideaaliset elämäntapansa. Tämä saattaa ajoittain aiheuttaa kärhämää pienen kaupungin idylliseen elämään. 


Burakku
Saaren koilisosassa sijaitseva Burakku on karkureiden ja lainsuojattomien suosima kaupunki. Vaarat ja katseet seuraavat täällä, mihin tahansa menetkin. Burakku on saaren vanhin kaupunki ja juontaakin juurensa kaukaa keskiajalta, jolloin karkurit saapuivat saarelle hakemaan turvaa. 

Paikka ei ole missään muodossa suositeltava kenellekkään, joka tahtoo pitää henkensä ja muut elimensä toimintakuntoisina vielä pitkään. 

Fruatont
Pienempi saarikaupunki aivan Sertyveronian eteläosassa. Pääkaupungin lisäksi Fruatont on suosittu turisti kohde Sertyveronian saaristossa. Fruatont on lämpimämpi ja astetta trooppisempi kuin muu osa saaristosta. Turistien vuoksi pienen saaren asukasluku vaihtelee paljo vuoden aikana. 

Dedemont
Länsiosan saarikaupunki. Idyllinen lapsiperheille ja kalastajille koilisvirtojen ansiosta. Maaperä on rikasta, jonka ansiosta myös viljely onnistuu saarella mainiosti.


MORE TO COME.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://eliomuoto.blogspot.fi/
 
Sertyveronian Saari
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Roolipelaajien Ulottuvuus RU 4.0 :: Ylinporras :: Pelimaailman tiedotteet ja uutiset. Lue! :: RU 4.0 Sertyveronia, saarimaailma.-
Siirry: