Roolipelaajien Ulottuvuus RU 4.0


 
PääsivuPortaaliGalleriaFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään
Paikalla olevat käyttäjät
Yhteensä 1 käyttäjä paikalla :: 0 Rekisteröitynyttä, 0 Piilotettua ja 1 Vierailija

Ei

Eniten samanaikaisesti paikalla on ollut 19 käyttäjää, tämä oli Su 4 Elo 2013 - 6:50
RU 4.0 Uutiset
Ti 9 Loka 2012 - 5:56 kirjoittaja Eri
Roolipelaajien Ulottuvuus 4.0

23.4.2014 
Chatti löytyy portaalista.
Korjausnurkka poistuu vanhoihin peleihin!

Kommentit: 1
Top kirjoittajat
Alex
 
Alice
 
Haru
 
Eri
 
Jalle
 
Setsu
 
Lotta
 
Zoku
 
Nido
 
Karppi
 

Jaa | 
 

 Bella Smirnov (ex.Alba Lebedev)

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Alice

avatar

Viestien lukumäärä : 1255
Join date : 17.02.2011
Paikkakunta : FaNtAsY wOnDeRlAnD

ViestiAihe: Bella Smirnov (ex.Alba Lebedev)   Pe 29 Marras 2013 - 14:21

[You must be registered and logged in to see this link.]
||[You must be registered and logged in to see this link.]||

Vaihdettu nimi: Bella Smirnov
Syntymänimi: Alba Lebedev
Laji/Rotu: Ihminen
Ikä: 25 vuotta
Sek.suuntautuminen: Hetero
Siviilisääty: Naimaton

Ammatti:
Salamurhaaja (Odayn vasen käsi)

Synnyinmaa: Venäjä
Asuinmaa: Slovakia (pääkaupunki: Bratislava)
Asunto: Uuden salaseuran kartano (päämaja)

Kielet:
• Slovakki (opettelee vielä)
• Venäjä (äidinkieli)
• Viittomakieli (äidinkieli)
• Yleiskieli
• Arabia
• Espanja
_____________

Perhe:

• ”Sijaisisä”/mestari: Anubis ibn Saleh
• "Isoveli": Chad Márquez
• Ystävä: Azra ibnt Nizam
• "Muut perheenjäsenet": kasvatuskodin asukkaat

• Rakkauden kohde: Sin ibn Anubis
Tästä suhteesta on hyvin vaikea kertoa mitään. Kaksivuotta sitten kaksikon tiet erosivat kun Alba suostui lähtemään Zayn matkaan ja Sin puolestaan lähti muualle eurooppaan etsimään itseään Anubiksen "kuoleman" jälkeen.
Alba rakastaa Siniä edelleen, mutta onnistunut kätkemään sen sielunsa lokeroihin vaikka nainen pelkääkin sitä päivää, jolloin kaikki vaietut tunteet purkautuvat yhtenä ryöppynä ulos. Nykyään kaksikon välillä leimuaa selvä viha/rakkaus suhde.
Alba haluaisi olla Sinin kanssa enemmän kuin pelkästään ystäviä/sisaruksia, mutta lupaus Anubikselle sitoo naisen kädet.
Salaseuran vanhimman/mestarin kieltäen jyrkästi Alban ja Sinin suhteen.

•• Ex.aviomies: Zay ibn Anubis
(liitosta tuli mitätön kun Alba todettiin kuolleeksi 20 vuotiaana).

************

[You must be registered and logged in to see this image.]

Jäsen: Uusi salaseura (oday; Anubis)
Assassin vaatekokonaisuus: [You must be registered and logged in to see this link.]/[You must be registered and logged in to see this link.]

Arvoaste:
Toimii odayn vasempana kätenä niissä tehtävissä joiden ei kuulu missään vaiheessa päästä julkisuuteen (ei edes salaseuran sisällä).
Tämä velvoittaa naista pitämään jatkuvasti maskia kasvoillaan ja esittämään toista kuin mitä on oikeasti.

Taidot:
• Opetellut Anubiksen johdolla taistelemaan [You must be registered and logged in to see this link.].
• Parantaja.
• Ketterä jaloistaan ja näppärä päästään.
• Suvussa kulkee "näkemisen" taito, joka aktivoituu täysi-ikäisenä.
Tästä johtuen Alba on ollut aina kiinnostunut yliluonnollisista asioista (esim.ennustaminen).

************

Muuta:

• Seitsemäntoista vuotiaana sai viimein kuulla entiseltä mestariltaan - ettei pakosti koskaan voi tulla raskaaksi saamiensa vammojen takia (arven alavatsalla muistuttaen siitä vieläkin).

• Ei ole puhunut 10 ikävuoden jälkeen vaan käyttää kommunikoimiseen viittomakieltä. Vasta lähempänä 18 vuoden ikää uskaltautunut aloittaa puhumisen uudelleen. Nykyään puhuu avoimesti kuin paraskin toripuhuja.

• Kaunis [You must be registered and logged in to see this link.].
• Pitää kukista, erityisesti; aavikkoruususta.
• Tykkää hoitaa ihoansa valmistamillaan voiteilla, joissa esiintyy paljon; hunaja ja vanilja.
• "Lemmikkinä" valkoinen naaras susi, joka tunnistaa nimen; White. --> susi on rekisteröity isokokoiseksi koiraksi, jolloin Alba voi pitää eläintä lemmikkinään.

Tärkein esine:
Kantaa kaulassaan pientä hopeariipusta, joka oli aikoinaan naisen tekemän talismaanin sydän.
_____________

Ulkonäkö:

15-vuotiaana: [You must be registered and logged in to see this link.]
17-vuotiaana: [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.]
Nuorena aikuisena: [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.]
Nyt: [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.]

Pituus: 170 cm / Paino: 65 kg
Syvän vihreän väriset iirikset, jotka auringon valossa kallistuvat enemmän tummaan sävyyn. Isot ovaalin muotoiset silmät, jotka ovat täydellinen "ikkuna" neidon sieluun. Silmistä näkee täydellisesti kaikki tunnetilat.
Hiukset kallistuvat värityksessään vaalean ja tumman ruskean välimaastoon. Päivänvalossa väritys näyttää paljon vaaleammalle kuin normaalisti. Vaihdettuaan identiteettinsä värjäsi hiuksensa tahallaan syvän tumman ruskeiksi.
Kasvon piirteet eivät enää kuulu viattomalle neidolle vaan vuodet ovat muovanneet niistä sellaiset, jotka kuuluvat naiselle, joka ei kavahda itse pirunkaan edessä ja silti niihin katsoessaan ei voi olla rakastamatta niitä. Huulet ovat täyteläiset ja tuhkaruusun väriset luonnostaan.
Naisesta hohkaavan auran (silloin kun se päästetään päällimmäiseksi salamurhaajan maskin takaa) kuuluen suojelijalle ja "äiti hahmolle".
Ruumiinrakenteeltaan laiha ja lihakset ovat kehittyneet arkipäivän askareissa sen mikä on ollut välttämätöntä. --> Nykyään treenaa lihaksiaan tarkoituksella. Rintakehältään jo muodokas sukuhaaransa naisten perimän vuoksi - tämän kyseisen ominaisuuden Alba kätki väljien vaatteiden suojiin nuoruudessaan, mutta nykyään pukeutuu naisellisesti eikä häpeä sukunsa perimää ollenkaan.
Vuosien aikana Alba on telonut itseään tavalla tai toisella, mutta jäljet ovat parantuneet.
Ainoa näkyvä jälki on alavatsan kohdilla kulkeva vaakasuuntainen arpi, joka toimii muistuttaja siitä raa'asta pahoinpitelystä, jonka takia nainen ei ehkä koskaan voi tulla raskaaksi.

** Vasemmassa kädessä [You must be registered and logged in to see this link.], jossa on symbolina; "Kaiken näkevä silmä".
** Vasempaan nimettömään polttomerkitty tribaalikuvio, joka omaa sormuksen muodon.
"Kuolemansa" jälkeen poltti sormen juurensa tahallaan, että iho vaurioitui ja palovammoista syntyvät arvet korvasivat tatuoinnin.
________________

Luonne:

”Kun muut riistävät hengen muilta, minä annan tilaisuuden tarttua siihen uudelleen. Niin mielellään kuin jotkut tappavat, minä taas autan muita. En tee sitä rahasta tai omia etujani tavoitellen. Kun saan nähdä – ettei toiseen enää satu ja voin saada jopa hymyn hänen kasvoilleen… on se minulle enemmän kuin tuhat kiitosylistystä yhdessä.”

Huolehtijasielu, joka ei siedä väkivaltaa ja tässä kohdin tuo mielipiteensä jyrkästi esille. Asettaa muut itsensä edelle automaattisesti, mutta ymmärtää myös huolehtia itsestäänkin vaikka tekeekin sen myöhemmin. Tunteissaan aito kaikinpuolin, ei osaa eikä halua pitää mitään "maskia" kasvoillaan. Pitää tunteita ja tuntemuksia jumalten lahjana eikä siksi voi ymmärtää niitä, jotka yrittävät peitellä oikeaa itseään. Tarkkailija ja päivitetty tilannetaju, mitkä korostavat kohteliasta luonteenpiirrettä entisestään. Ei tee läsnäoloaan julki väkisin kuin vasta silloin kun näkee sen ajankohtaiseksi. Punastuu helposti kun nolostuu jostakin tai tuntee itsensä kiusaantuneeksi - silloin laskee katseensa alaviistoon ja toivoo pitkien hiustensa peittävän värimuutoksen kasvoillaan. Nuoremmille kasvatuskodin lapsille "isosisko", joka huolehtii pienempien tarpeista ja nämä saavat tulla kertomaan murheistaan milloin vain.

Sisarus suhde on selvästi voimakkain Chadin ja Alban välillä - näiden pitäen toisiaan veriliittolaisina vaikka ovatkin syntyneet eri perheisiin. Alban täyttäessä 8-vuotta otti Chad tämän pikkusisarekseen ja siitä päivästä lähtien on huolehtinut vuotta nuoremmasta. Tuon näkymättömän henkisen siteen kasvaen vuosien mittaan niin vahvaksi, että lopulta nämä kaksi kykenivät lähes täydellisesti tuntemaan henkisesti kun toiseen sattui.

Vuosien saatossa kasvanut henkisesti vahvaksi, mutta antaa monelle edelleen kuvan olevansa hauras kuin kristalli, jonka pelätään särkyvän vähänkään kovasta käsittelystä. Varma parantajan roolissaan ja on juuri sen ominaisuuden avulla on onnistunut pelastamaan potilaansa hengen useasti.
Suostuessaan kaikkien yllätykseksi Zayn (vangitsijansa) kosintaan alkoi naisen luonne muuttumaan hiljalleen synkemmäksi ja juuri sellaiseksi, joka kykeni pelaamaan samantasoista peliä kuin salaseuran vanhinkin. Alban pukien sellaisen maskin kasvoilleen, mitä tämä ei voisi riisua ennen kuin saavuttaisi päämääränsä; nähdä Zayn kuoleman lasiset silmät edessään.
________________

Menneisyys:

Äitinsä murhattu. Isäänsä ei ole koskaan tuntenutkaan. Ryöstetty kodistaan kahden vuoden ikäisenä ja sysätty tätinsä huostaan, joka ei milloinkaan tuntenut lastaan omakseen vaan antoi tämän eteenpäin rahasta. Siitä päivästä lähtien Alba oli kuin sieluton tavara, jota siirrettiin eteenpäin pienenkin vastoinkäymisen nojalla. Matkan kulkien lopulta ulos venäjän maalta ja kiemurrellen euroopan halki. Alban kärsien nälkää ja vilua, pahoinpitelystä puhumattakaan.

Kymmenenvuoden ikäisenä hänet otti huostaan kangaskauppaa ylläpitävä mies, jolla oli viisilasta ja vaimo. Siitä huolimatta mies oli irstas ja koki seksuaalista vetoa nuoreen lapseen, josta alkoi hiljalleen näkyä tästä tulevan kaunis aikuisena. Alban onnistuen pakenemaan, mutta sai miehen lähettämän virkavallan peräänsä valehdellessaan tytön ryöstäneen hänet. Miesten saaden kohteensa kiinni ja aikoivat viedä tämän takaisin huoltajallensa, jolloin Alba alkoi pistämään kiljuen vastaan. Moraalinsa menettäneiden miesten vaimentaen nuoren lapsen väkivallalla - näiden edes ymmärtämättä voiman käyttöänsä. Miesten lopulta tajutessa mitä olivat menneet tekemään - säikähtivät nämä ja päättivät jättää verisen lapsen kuolemaan ojan pohjalle. Anubiksen löytäen Alban juuri tuossa kunnossa ja onnistuen pelastamaan tämän hengen kriittisen viikon jälkeen. Alban lähtien Anubiksen mukaan Egyptiin ja aloittaen kaiken alusta nimen saatuaan - sillä tuohon päivään asti häntä ei ollut kukaan nimennyt, niin "arvokas" hän oli ollut huoltajillensa.

Vietettyään seitsemäntoistavuoden ikään asti kasvatuskodissa ja sen jälkeen jossakin päin aavikkoa vanhan naisen, joka suostui ottamaan haaksirikkoutuneet nuoret luokseen asumaan, luona - lähti sen jälkeen Zayn matkaan, mikä kesti vähän yli vuoden. Tuon pitkän vuoden aikana Alba tuli täysi-ikäiseksi ja sai sukunsa näkijä taidon itselleen. Huolehtijasieluna Alba suostui tekemään sen mitä Zay tältä pyysi, koska muuten vanhempi mies olisi vienyt loppuun sen minkä oli aloittanutkin. Alban hoitaen tuon vuoden aikana Zayn lapsen; Adetten kuntoon, joka oli se alunperäinen syy siihen miksi Zay pyysi/käski naisen mukaansa. Kaiken tapahtuen suunnitelmien mukaan päästi Zay Alban menemään vaikkakin tietää hyvin edelleen missä nainen liikkuu/asuu. Alba tiedostaa tuon myös. Hän on ehkä päällisin puolin vapaa, mutta näkymättömällä tasolla mies pitää häntä edelleen kahleissa.

Alban toteuttaessa omaa suunnitelmaansa Zayn selän takana - sai mies lopulta vihiä naisen tekosista ja siitä syystä tämä ampui Albaa kuolettavasti, jättäen nuoremman selviytymään omin avuin - jos Luoja niin halusi käyvän. Alban saaden apua, mutta valitettavasti aikaa oli ehtinyt kulumaan liiaksi, mikä puolestaan vähensi selviytymismahdollisuuksia. Alban maatessa leikkaussalin pöydällä - sydän käyrä hiipui monen tuskallisen minuutin jälkeen pelkäksi viivaksi...

Noin kahden kuukauden ajan Alba joutui olemaan sairaalassa leikkauksen jälkeen. Tämän päästessä viimein pois, ehdotti sairaalan palkkaama lakimies identiteetin vaihtoa - sillä ampumatilanteesta syntynyt tapahtuma ketju oli vielä kaikinpuolin tulen arka. Alba olisi voinut mennä todistajasuojeluun ja asettua todistamaan oikeudessa entistä miestään; Zaytä vastaan, mutta tämä jätti prosessin pelkästään identiteetin vaihtoon. Alban tietäen vähän liiankin hyvin kuinka vaikutusvaltainen Zay oli ja kuinka monta "kannattajaa" tällä oli todellisuudessa tuomioistuimissa asti. Joten kun oikeudelta tuli viimein päätös, että Alba Lebedev oli virallisesti kuollut ja nimi muutettu; Bella Smirnoviksi - aloitti tämä nuori nainen elämänsä "alusta". Aluksi Alba ei ollut suunnitellut millään tavalla nykyistä elämäänsä, mutta kävellessään kerran harjoittelusalin ohitse... sai tämä elämäänsä kaipaamansa kipinän, joka ennemmin tai myöhemmin kasvaisi voimakkaaksi ja pysäyttämättömäksi roihuksi.

Alba pysytteli "varjoissa" näkyvillä noin kahden vuoden ajan, tällöin hankkien elantonsa kilpa nyrkkeilijänä, mutta viimeisten kolmen vuoden aikana antanut kaiken aikansa uudelle salaseuralle ja Anubiksen käskyille. Salaseuran jäsenet puhuttelevat naista tämän uudella nimellä; Bella, mutta läheiset ihmiset käyttävät edelleen naisen syntymänimeä; Alba.
Anubiksen paljastaessa noin vuosi sitten kuka Alba todellisuudessa oli, mutta tämäkin tieto jäi tiiviisti Anubiksen ja Sinin välille. Alban saadessa siinä samalla uuden käskyn;
Tämä olisi yhtä velvollinen toimimaan varjoissa Sinin hyväksi/käskyjen mukaan
- sillä toinen oli edelleen tuleva johtaja salaseurassa kun vanhin päättäisi siirtyä pois valta paikaltaan. Tuon yksinkertaisen käskyn sinetöiden kiellon lopullisesti, mikä koski noiden kahden ihmisen välisiä tunteita.
Käskyn haltija ei voinut ottaa vierellensä käskyläistä, ei nyt eikä koskaan.
Anubiksen kieltäen suhteen alun perin jo sen takia - ettei Alba voinut takuu varmasti saada jälkeläisiä vahingoittumisensa tähden ja se ei käynyt, koska verilinjan olisi jatkuttava myös Sinin puolelta (halusi tämä sitä tai ei).

Kuva©Jennifer Lawrence / Adriana Lima
Hahmo©Alice
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Bella Smirnov (ex.Alba Lebedev)
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Roolipelaajien Ulottuvuus RU 4.0 :: Pelaaja & Hahmot :: Hahmoesittelyt-
Siirry: