Roolipelaajien Ulottuvuus RU 4.0


 
PääsivuPortaaliGalleriaFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään
Paikalla olevat käyttäjät
Yhteensä 1 käyttäjä paikalla :: 0 Rekisteröitynyttä, 0 Piilotettua ja 1 Vierailija

Ei

Eniten samanaikaisesti paikalla on ollut 19 käyttäjää, tämä oli Su 4 Elo 2013 - 6:50
RU 4.0 Uutiset
Ti 9 Loka 2012 - 5:56 kirjoittaja Eri
Roolipelaajien Ulottuvuus 4.0

23.4.2014 
Chatti löytyy portaalista.
Korjausnurkka poistuu vanhoihin peleihin!

Kommentit: 1
Top kirjoittajat
Alex
 
Alice
 
Haru
 
Eri
 
Jalle
 
Setsu
 
Lotta
 
Zoku
 
Nido
 
Karppi
 

Jaa | 
 

 Chad Márquez

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Alice

avatar

Viestien lukumäärä : 1255
Join date : 17.02.2011
Paikkakunta : FaNtAsY wOnDeRlAnD

ViestiAihe: Chad Márquez   Pe 29 Marras 2013 - 14:10

[You must be registered and logged in to see this link.]
|| [You must be registered and logged in to see this link.] ||

Laji/Rotu: Ihminen
Sukupuoli: Mies
Ikä: 26 vuotta
Sek.suuntautuminen: Bi
Siviilisääty: Naimaton (vannonut selibaatti valan)

Ammatti:
♦ Salamurhaaja ♦

Entiset ammatit:
♦ Pappi (puhuteltaessa kutsutaan; "Padre")
♦ Palkkasotilas (ex.työnantaja: Zay ibn Anubis)

*************

Perhe (virallinen):
♦♦ Isä: Lucio Márquez (ex. De Fiore) [†]
♦♦ Setä: Luciano De Fiore [†]
♦♦ Serkku: Mike De Fiore [†]
♦♦ Serkku: [You must be registered and logged in to see this link.]

** Huom! **
Ei tiedä sukulinjastaan mitään. Ei ole koskaan kysynyt kuka isänsä todellisuudessa oli.

Suhdekartta:
♦ ”Sijaisisä”/entinen mestari: Anubis ibn Saleh
♦ "Pikkusisko": [You must be registered and logged in to see this link.] ("Bella")
♦ "Veli": Sin ibn Anubis

♦ Rakastettu: Azra ibnt Faizel
Yksityisesti kutsuu naista "enkelikseen",
tuon lepertely lempinimen Chadin keksien Azralle jo monen monta vuotta sitten.

*************

Synnyinmaa: Espanja
Asuinmaa: Slovakia
Asunto: Uuden salaseuran kartano (päämaja)

Kielet:
♦ Espanja läntisellä murteella (äidinkieli)
♦ Arabia
♦ Egyptin muinainen kieli (opettelee vielä)
♦ Venäjä (oppinut armeijan kautta)
♦ Saksa
♦ Yleiskieli
_____________

[You must be registered and logged in to see this image.]

Homines sumus, non dei
- Me olemme ihmisiä, emme jumalia -

”Minä nousen auringon valon voimasta, kuun kimalteen ja tulen loiston voimasta, tuulten riennon, merten syvyyksien, maan lujuuden ja kallioiden kovuuden voimasta. Kohottaudun sinun voimastasi, joka minua ohjatkoon; Se voima kannattakoon minua pystyssä pitäen, Se viisaus johdattakoon minua, Sen silmä nähköön minut, Sen korva kuulkoon minua, Sen sana puhukoon minulle, Sen käsi varjelkoon minua.
Tie on edessäni.”


♦ Arvoaste: Soluttautuja/Tietojen kerääjä
♦ Pari: Azra

♦ Assassin vaatekokonaisuus: [You must be registered and logged in to see this link.]

♦ Taito:
Käyttää hyvin harvois terä- tai tuliaseita. Parhain ase on hänen oma kehonsa, jota on hiottu lähitaistelemiseen 13-vuoden iästä lähtien. Taistelutekniikoissa suosii suurimmaksi osaksi Taekwondoa. "Näkee" ihmisruumiin heikkoudet, oppinut katsomaan pintaa syvemmälle taistelulajien yhteydessä.

Tärkein esine:
Hopeinen risti, jonka väri on jo tummentunut vuosien saatossa. Kantaa riipusta nahkaisen nyörin ja hopeisen kaulaketjun (saanut Azralta lahjaksi 16 syntymäpäivänään) varassa. Korusta näkee heti - ettei sen arvo paina paljoakaan rahallisesti, mutta sitäkin enemmän se on tunnearvokas. Chad on saanut korun äidiltään 3 vuoden ikäisenä ja vain kaksi vuotta sen jälkeen lapsi jäi ilman vanhempiaan.
_____________

Muuta:

♦♦ De Fioren suvun uusi "Kiellettyjen kirjan" vartija. ♦♦
Chad on kuitenkin salannut merkin oikeassa ranteessaan kaikki nämä viisi vuotta.

♦ Myrkytyksestä selviytymisen jälkeen, joutunut pitämään sen oireet kurissa Alban valmistaman uuden lääkejuoman avulla ja uuden salaseuran kehittämän sydämen viereen asennetun laitteen avulla, joka seuraa elintoimintoja jatkuvasti.
♦ Tupakoi.
♦ Soittaa kitaraa.
♦ Ei pidä käärmeistä tai mistään muistakaan matelijoista.
♦ Pelkää vettä (lapsena joutunut merivirran vietäväksi ja vajonnut veden alle kauaksi aikaa, joutuen todella läheisiin kosketuksiin kuoleman kanssa).
♦ Pitää manteleista - välillä elää pelkästään niillä ja vedellä jos tarkoituksena on puhdistaa elimistö muista ylimääräisistä aineista.
♦ Jostakin kumman syystä rakastaa voimakkaita luonnon voimia – nämä muistuttavat hänelle;
”Kaikki mitä tapahtuu on ylempien voimien käsissä”.
_____________

Ulkonäkö:

Pituus: 176 cm / Paino: 70 kg
Nuorempana: [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]
Nuorena aikuisena: [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]
Nyt: [You must be registered and logged in to see this link.]

Lyhyet tumman ruskeat hiukset, jotka tuntuvat koskettaessa aavistuksen karheille, mutta silti samaan aikaan pehmeille – kuten välimeren asukkailla yleensä. Armeijaan liittyessään ajoi hiuksensa ensin todella lyhyiksi, mutta vaihtaessaan "rehellisestä" armeijasta palkkasotilaisiin antoi hiustensa kasvaa pidemmiksi.

Raskaat mustat kulmakarvat saavat katseen näyttämään väkisinkin vihaiselle/etäiselle, mutta kun katsoo niiden alta pilkottavaa silmien väritystä – ei voi olla enää täysin varma haluaisiko paeta vai mennä lähemmäksi. Iiristen väritys on syvän mustat – niiden pitäen sisällään mystistä vetovoimaa ja silti samaan aikaan pelottavaa kylmyyttä (tämä on tullut esille vanhenemisen myötä).

Huulien kapeus ja pienenlainen täyteläisyys syventävät kasvojen perusilmettä, joka antaa lähes aina ulkopuoliselle sellaisen kuvan että hän olisi koko ajan vihainen. Hymyillessään silmäkulmiin ilmestyy selvät nauru rypyt, mikä kertoo viimeistään - ettei tämä ole koko ajan tosikkomainen vaan osaa nauraa ja hymyillä muiden mukana kun siihen tulee tarvetta.

Ihon väritys syntyjään vähän päivettynyt, jossa kultainen/vaalean ruskean vivahde - aavikolla ollessaan jo monta vuotta on ihon päivityttymisen väri muuttunut syvemmäksi. Lihakset ovat kehittyneet ja pituuden kasvaminen on loppunut. Käsien rystyset ovat jo aikoja sitten kadottaneet sileytensä, sillä päivittäinen harjoitteleminen on saanut yhden jos toisenkin ruhjeen aikaiseksi.
Sota on jättänyt omat jälkensä vartaloon.

** Yleinen vaatetyyli: [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.]
** Oikean ranteen sisäsyrjällä kuva ("Horuksen silmä"),
joka ilmestynyt siihen mystisesti viisi vuotta sitten.
Chadin vieläkään tietämättä syytä miksi.
** Oik.etusormessa hopeinen sormus, jonka sisäpuolelle kaiverrettu uuden salaseuran symboli ja näiden tunnuslause latinaksi.
** Vas.peukalossa hopeinen sormus, johon kaiverrettu näkyville [You must be registered and logged in to see this link.].
** Selässä [You must be registered and logged in to see this link.]; mustat enkelin siivet, joiden keskellä lukee latinaksi; cecidit angelus eli yleiskielellä; langennut enkeli.
_____________

Luonne/Menneisyys:

Lapsena (max. 10 ikävuoteen asti) oli aikamoinen rasavilli, jonka perässä aikuiset saivat pysyä todenteolla. Kyseinen piirre leimattiin heti "luonnehäiriöksi", mutta todellisuudessa se oli orvoksi jääneen lapsen tapa saada itselleen huomiota aikuisilta, jotka yleensä katsoivat tämän ylitse. Kasvatuskodin kustantaessa lapsen kouluun eivät ongelmat ainakaan helpottaneet. Chad ei kuitenkaan tehnyt kepposiaan tahallaan vaan tarkoituksellisesti niille henkilöille, joilla oli tapana kiusata muita. Tämä ei siis korjannut vääryyttä nyrkkitappelulla vaan käänsi tilanteen typeryyden tekijää itseään vastaan.

Syntyjään erakkoluonteinen ja vanhetessaan tästä on alkanut ilmestymään uusi puoli esille; omistushalu ja kovapäisyys. Vielä on selvästi nuoruuden kengissä, mutta on koko ajan kasvamassa kyseisestä vaiheesta ylitse. Ei ollenkaan pitkäkatseinen vaan toimii pikemminkin spontaanisti tilanteessa kuin tilanteessa. Uusista asioista vitsailee ensin, toiseksi vähättelee ja vasta kolmannen kerran alkaa ottamaan siitä selvää.

Vasta lähempänä 15 vuoden iässä alkanut tunnistamaan todellista sek.suuntautumistaan. Pitänyt itseään heterona, mutta monien huomioiden yhteensummana saanut myöntää itselleen pitävänsä kummastakin sukupuolesta vaikka ei ole ollutkaan vielä kenenkään kanssa kuin vasta ensimmäisen kerran lähempänä 18 vuoden ikää.

Suuttuessaan tai turhautuessaan tuppaa unohtamaan yleiskielen käytön ja alkaa puhumaan pelkästään omalla äidinkielellään. Siinä yleensä käyden niin, että tämä vihastuu vielä entisestään kun kukaan ei ymmärrä.

18 vuoden iässä on osoittanut kykenevänsä johtamaan nopea tempoisissa tilanteissa. Sotilas, joka ei pelkää veren näkemistä, mutta silti pyrkii pelastamaan sivulliset heti tilaisuuden tullen. Kovettanut sydämensä, ei päästä ketään liian lähelle (varsinkaan sellaista henkilöä, joka voisi "ryöstää" hänen sydämensä). Enemmän sosiaalisempi kuin nuorempana, omalla tavallaan aavikkokansan keskuudessa koettu uusi elämä on opettanut hänelle ihmisistä todella paljon. Palattuaan takaisin synnyinmaahansa on alkanut luomaa "omaa polkuansa". Valinnut vapaaehtoisesti urakseen sotilaana olemisen.

Haaksirikkoutumisen jälkeen (Chadin ollen lähellä 19 vuoden ikää) ottanut isoveli rooliin nuorempien (Sin ja Alba) kanssa. Tiedostaa kyllä hyvin Azran olevan häntä 1/2 vuotta vanhempi, mutta jonkinlaisena "huoltapitävänä sieluna" pitää huolta myös vanhemmasta. Chadin rakentaa elämänkokemuksensa armeijavuosien päälle, joidenka aikana tämä oppi selviytymisen taidon väkisin. Tehnyt lupauksen Anubikselle, että aikoo pidättäytyä paheistaan ja muotoilla tulevaisuutensa toisella tavoin. Papiksi ryhtyminen ei ollut missään vaiheessa Chadin mieleen, mutta mitä enemmän tämä on päässyt lähemmäksi Jumalaa - on se valanut sieluun sellaista voimaa, joka luultiin kadonneen jo aikoja sitten. Pysytteli uskon miehenä noin kahden vuoden ajan, jonka jälkeen kutsu kuului palata takaisin salaseuraan.

Ennen takaisin palaamista Chad teki lupauksen Azralle, että he kaksi menisivät jokupäivä naimisiin ja perustaisivat perheen, mutta toistaiseksi tämä kunnioittaa vannomaansa selibaattivalaa ja pidättäytyy maallisesta himosta (ei laske tähän mukaan niitä pieniä hellyyden osoituksia, joita osoittaa Azralle silloin kun kukaan muu ei ole niitä näkemässä). Ei pidä myöskään enää niin tiukkaa linjaa kuin uskon miehenä ollessaan. Lupautunut jäämään uuteen salaseuraan sillä ehdolla, että Azra työskentelee hänen parinaan. Aluksi salaseuran vanhin epäili tätä kokonaisuutta, mutta mitä enemmän pari on suoriutunut tehtävistään sitä enemmän nämä ovat kasvattaneet luottamusta itseensä.

Sisarus suhde on selvästi voimakkain Chadin ja Alban välillä - näiden pitäen toisiaan veriliittolaisina vaikka ovatkin syntyneet eri perheisiin. Alban täyttäessä 8-vuotta otti Chad tämän pikkusisarekseen ja siitä päivästä lähtien on huolehtinut vuotta nuoremmasta. Tuon näkymättömän henkisen siteen kasvaen vuosien mittaan niin vahvaksi, että lopulta nämä kaksi kykenivät lähes täydellisesti tuntemaan henkisesti kun toiseen sattui.


©Kuva: Colin Farrell | Lincoln Palomeque
©Hahmo: Alice
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Chad Márquez
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Roolipelaajien Ulottuvuus RU 4.0 :: Pelaaja & Hahmot :: Hahmoesittelyt-
Siirry: