Roolipelaajien Ulottuvuus RU 4.0


 
PääsivuPortaaliGalleriaFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään
Paikalla olevat käyttäjät
Yhteensä 1 käyttäjä paikalla :: 0 Rekisteröitynyttä, 0 Piilotettua ja 1 Vierailija

Ei

Eniten samanaikaisesti paikalla on ollut 19 käyttäjää, tämä oli Su 4 Elo 2013 - 6:50
RU 4.0 Uutiset
Ti 9 Loka 2012 - 5:56 kirjoittaja Eri
Roolipelaajien Ulottuvuus 4.0

23.4.2014 
Chatti löytyy portaalista.
Korjausnurkka poistuu vanhoihin peleihin!

Kommentit: 1
Top kirjoittajat
Alex
 
Alice
 
Haru
 
Eri
 
Jalle
 
Setsu
 
Lotta
 
Zoku
 
Nido
 
Karppi
 

Jaa | 
 

 Zay ibn Anubis

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Alice

avatar

Viestien lukumäärä : 1255
Join date : 17.02.2011
Paikkakunta : FaNtAsY wOnDeRlAnD

ViestiAihe: Zay ibn Anubis   Pe 29 Marras 2013 - 14:00

[You must be registered and logged in to see this link.]
||[You must be registered and logged in to see this link.]||

Laji/Rotu: Sieluton
Sukupuoli: Mies
Ikä: 42 1/2 vuotta
Synnyinmaa: Romania
Nykyinen asuinmaa: Egypti

Seksuaalisuus: Hetero/Unknow
Siviilisääty: Leski

*********
Perhe/Suku:

• Isoisä; Saleh [†]
• Isoäiti; Aisha [†]

• Isä; Anubis ibn Saleh
• Äiti; Mirela [†]
• Siskopuoli; Evey De Fiore (ex. Hamond)
• Velipuoli; Sin ibn Anubis

<> [You must be registered and logged in to see this link.] <>
Esikoinen ja ainoa lapsi;
Adette (ikä 9 1/2 v.)
•• [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.] ••
• Lapsen äiti; [You must be registered and logged in to see this link.] (ei ole nähnyt lastansa vauvana vaan vasta 3-vuoden ikäisenä). Zayn ryöstäen tyttölapsen äidiltään heti syntymän jälkeen ja piilottaen tämän ulkomaailmalta, isän koskaan kertomatta Adettelle tämän äidistä vaan naamioi naisen "perhetutuksi".

•• Ex.Aviovaimo: Alba Lebedev (jäsenrekisterissä tieto; Kuollut)
*Zay piti avioliiton avulla arvokkaan vankinsa paremmin lähettyvillään ennen kuin päätti surmata tämän.

*********
Ammatti:
◊ Salamurhaaja/Johtaja. ◊
Yksityinen keräilijä, joka ansaitsee rahansa "epärehellisin" keinoin (moni palkkasotilas seisoo tämän miehen takana).
Muinaisen historian tutkija, jonka intohimona on manaukset/kiroukset.
______________________________________

[You must be registered and logged in to see this image.]

Pulvis et umbra sumus
- Olemme tomua ja varjoa -

"Ei rakkautta ilman himoa ja kun ei ole himoa, ei tunne vihaakaan - ja kun ei tunne vihaa, rakkautta, himoa, ei mikään pääse horjuttamaan vakaata mielentilaa. Sulje mielesi, sulje korvasi, sulje silmäsi ja keskity pitämään mielesi avonaisena. Kyseenalaista kaikki ympäristöstäsi. Kyseenalaista jopa omat ajatuksesi ja rukoile johdatusta syntyjään syntiselle."

”Sillä olen vain varjoa ja tuhkaa edessänne. Kuuluen teille ruumiillisesti ja sielullisesti.”


* Arvoaste vanhassa salaseurassa: Oday [vanhin/johtaja]
* Assassin [You must be registered and logged in to see this link.]

* Ennen oli arvoasteeltaan: Jäljittäjä / vanhimman oppilas
* Entinen mestari: Shaiya


Taito:
On aina askeleen edellä muita.
Taisteluissa tullut tunnetuksi voimistaan ja piiloteristään, jolloin koskaan ei voi olla täysin varma mistä mies vetää seuraavan teräaseensa vaikka päällepäin näyttäisi tämän olevan aseeton.
Fyysisissä ottelussa suosii huomattavasti Capoeira -tekniikkaa.

Oikeana kätenä salaseurassa: [You must be registered and logged in to see this link.]
• Taitava käyttämään Senbon-neuloja (niin parantavassa kuin tappavassa tarkoituksessakin).
• Ei ole koskaan oikein osannut pelätä 2 vuotta vanhemman Zayn vahvaa auktoriteettia, mikä lopulta johtikin kaksikon mielenkiintoiseen ystävyys/rakkaus "suhteeseen".
• Kuului ennen vanhaan salaseuraan, mutta vaihtoi Zayn puolelle kun tämä nousi valtaan.
• Elementeissä; vesi.
______________________________________

Luonne:

Jos Zaytä pitäisi kuvailla elementiksi olisi tämä kiistattomasti TULI.
Vaihtelee omaa käyttäytymistään ulkopuolisten ärsykkeiden mukaan ja osaa mukautua erilaisiin tilanteisiin yllättävän nopeasti. Ei tarvitse niin sanottua ”sopeutumisaikaa”. Tarkkailija luonne lapsesta lähtien ja tätä taitoa on kehittänyt eteenpäin vuosien saatossa.

Omanlainen kyky nähdä ihmisten salaisuudet julki lukemalla toisia avoimen kirjan tavoin; eleet, äänen paino, reagoiminen ympäristön ärsykkeisiin ym. Päättelykyky vertansa vailla; etsii neulan heinäsuovasta ja mukaan vielä neulasta pudonneen langankin jos käsky annetaan. Taito käyttää maailmaa ”pelilautana”, jossa muut ovat siirreltäviä nappuloita. Uskoo, että jokaiseen tapahtumaan on syy ja seuraus.

Taidostaan huolimatta ei ole ylimielinen vaikka antaakin sellaisen kuvan ensimmäisenä. Meditoiminen ja oman rauhan etsiminen ovat ulkopuolisen elämän keskipisteet. Tulen lailla kykenee polttamaan ympäristönsä tuhkaksi niin halutessaan, mutta tähän tarvitaan paljon ärsykettä ennen kuin voimakkain leimahdus tapahtuu. Haavoittuneena tai jollakin tavalla epämukavassa tilanteessa vetäytyy sisäänpäin niin kuin tuli tekee sammumisuhan alla, mutta silloin kyseinen kokonaisuus on kaikista polttavin ja vaarallisin.

Ennen uuden "elämänsä" alkua oli salaseuran vanhimman pelinappula, joka piti muita jäseniä perheenään vaikka samaan aikaan tiesi sen olevan puhdasta valehtelua itselleen. Nykyään haluaa päästä osaksi sitä mistä on jäänyt paitsi salaseuran kieltäytymis sääntöjä noudattaessaan. Maailma on yksi suuri leikkikenttä ja Zay haluaa osan siitä itselleen, kirjaimellisesti.

Esikoistaan kohtaan suojelevainen omalla eriskummallisella tunteettomalla tavallaan. Zayn sulkien Adetten palatsin muurien sisäpuolelle kuin että olisi antanut tämän juoksennella vapaasti ja nauttia lapsuudestaan. Jo hyvin varhaisina vuosina Zay on alkanut kouluttamaan lastansa, josta aikanaan tulisi tämän seuraaja vanhassa salaseurassa. Zayn opettaen Adettelle sanonnan;
"Me olemme ne, joita pimeys itse pelkää"
ja juuri tuon kyseisen lauseen johdattamana isä on saanut henkisesti kieroutuneen otteen lapsestaan, joka kirjaimellisesti kasvatetaan uskomaan, että maailma on vanhaa salaseuraa vastaan ja siksi kaikkien vihollisten on kuoltava.
Ilman valtaa, ei ole mitään.

Vuosien aikana on Zay muuttunut entistä kylmemmäksi ja laskelmoivaksi. Tämän sulkeutuen suurimmaksi osaksi ulkomaailmalta kirjojensa pariin halutessaan löytää keinon hallita kuolemaa ja sen pimeydessä viihtyviä kirouksia.
On itse kerännyt ansionsa ja sen pohjalta ei näe mitään syytä päästää muita helpolla.
Entisen mestarinsa tavoin haluaa jotakin vaivansa palkaksi.
Ei pidä "perheeseensä" yhteyttä vaan pikemminkin näkee nämä sivuhaarana, jota ei ole olemassa.

Voisi jo kysyä kumpi on pahempi; Zay vai Shaiya?
______________________

Ulkonäkö:

Nuorempana: [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]
Palkkasotilaana: [You must be registered and logged in to see this link.]
Nyt: [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.]

Pituus: 172 cm / Paino: 66 kg.
Vaatteet, jotka ovat aina huolitellut, kätkevät allensa ylävartaloa peittävät teksti/kuvio tatuoinnit, jotka muodostavat mantran. Päivettyneellä iholla näkyen myös hajanaisia arpia, jotka ovat tulleet teräaseiden lyönneistä.

Vasen nimetön amputoitu viidentoista vuoden iässä (tämä on salaseuralaisten tunnustus osoittaa uskollisuuttaan vanhimmille ja salaseuran opeille). Ruumiinrakenteeltaan pitkä ja laiha, mutta ei missään määrin hintelä vaan vartalosta näkee sen muokkautuneen pitkällä aikavälillä, johon on kuulunut raskasta harjoittelemista. Kyseisen harjoittelun jatkuen edelleen, kehon joutuen tahallaan laitetuksi ääri rajoille ainakin kolme-neljä kertaa viikossa.

Hiuksissa väritys on musta ja jos niiden antaisi kasvaa pidemmiksi - voisi huomata latvoissa olevan omanlaista holtittomuutta (antaisi empimättä ”renttumaisen” kuvan). Nuoruudessaan Zay piti hiuksensa aina lyhyinä, mutta kuluneiden aikuisvuosien aikana ja asuminen Egyptissä ovat saaneet tämän lopulta poikkeamaan vannomastaan tyylistä. Hiukset ovat nyt vähän yli korvien.

Kasvonpiirteet ovat terävät ja aina tunteettoman näköiset. Kasvoista on ropissut nuoremman iän "kauneus" ja tilalle ovat muovautuneet piirteet, jotka kuuluvat miehelle, joka ei sääliä tunne. Silmien katsetta korostavat raskaat kulmakarvat saavat Zayn näyttämään aina temperamenttiselle. Äidiltään perinyt smaragdinvihreät iirikset, jotka tekevät katseesta vangitsevan pelottavalla tavalla. Sieluttomaksi muuttuessaan silmien väritys muuttui jäänsiniseksi, jotka vielä kykevevät muuttumaan hopeisiksi - jos viha saa yliotteen miehessä. Löydettyään tasapainon oman sisimpänsä kanssa ovat silmät saaneet takaisin oman synnyin värinsä (Zayn kunnioittaen tällä selvästi äitinsä muistoa, tällä miehellä olematta enää mitään syytä olla peilikuva isästään).

Oikeassa keskisormessa; Valitsemansa oman sukunsa sormus ([You must be registered and logged in to see this link.])
- Anubiksen verilinjan sormuksen riisui oikeasta etusormestaan jo monta vuotta sitten ja teki siitä kiven painon, joka puolestaan päätyi Niilin syvimpään kohtaan.
______________________

Menneisyys:

Joutui sylivauvana orpokotiin. Henkilökunta yritti selvittää vanhempien olinpaikan, mutta turhaan. Näiden päätyen lopulta siihen epäviralliseen johtopäätökseen; joku prostituoitu oli tullut raskaaksi ja hylännyt lapsensa. Lapsen varttuessa viisivuotiaaksi pääsi tämä viimein sijaisperheeseen vaikka yleensä vauvat oli helpompi adoptoida kuin yli vuoden ikäiset. Kaiken mennen juuri niin kuin yleensä tuollaisissa tilanteissa. Lapsen tullen hakemaan pariskunta, jotka olivat käyneet orpokodissa aikaisemminkin täyttämässä virallisen adoptointi paperin. Romanian maaperällä lasten luovuttaminen eteenpäin ei kuitenkaan ollut kovin järkkymättömän lakipykälän suojissa. Joten heti kun kelvollinen lapsi saatiin orpokodista pihalle – ei tämän perään kyselty enää sen jälkeen. Zay:n päätyessä ensimmäisestä orpokodista toisenlaiseen orvoiksi jääneiden lasten paikkaan, jossa kulisseihin kätkeytynyt salaseura koulutti kasvavista lapsista salamurhaajia.

~ Tämä [You must be registered and logged in to see this link.] kuvastaa hyvin sitä puhdasta lapsen viattomuutta, joka joskus aikoinaan eli tässä miehessä
kunnes se riistettiin kerralla ja kaikki usko hyvään poljettiin maahan. ~


Kymmenenvuotiaana Zay joutui tekemään elämänsä tärkeimmän valinnan; salaseurassa jatkaminen tai muuten tapetuksi tuleminen? Valehtelijat kohtasivat loppunsa ennen viidentoista vuoden ikää ja juuri näitä kyseisiä onnen onkijoita riitti. Zayn muistaen vieläkin sen päivän kun yksi karanneista lapsista oli saatu kiinni ja kun tätä raahattiin hallin poikki sitä tilaa kohti, josta kukaan ei ollut palannut kerran sinne joutuessaan. Lapsi oli huutanut pelon ja pakokauhun sekaisella äänellä. Tuoreen veren valuessa sormenpäistä, joista kynnet olivat halkeilleet – tuon näkymän kertoessa, että lapsi oli yrittänyt pistää kaikin mahdollisin keinoin vastaan. Lapsi ei kuitenkaan pärjännyt kahdelle vanhemmalle ja kun ovi viimein sulkeutui näiden jäljessä – ei kestänyt kauankaan kun tuo korvia raateleva huuto vaimeni. Zayn itse ryhtymättä missään vaiheessa moiseen valehteluleikkiin salaseuran kanssa – sillä hänelle ei ollut mitään muuta sinä hetkenä. Hänellä ei ollut perhettä. Ei ketään, joka kaipaisi tai huolehtisi. Salaseurasta ja sen jäsenistä tullen hänen perheensä, joka koostui valheista ja juonitteluista. Zayn alkaen löytämään pian oman paikkansa kyseisessä yhteisössä. Muiden harjoitellessa fyysisesti – piiloutui Zay löytämäänsä kirjastotilaan, jossa tämä kykeni viettämään monta tuntia yhteen menoon. Kirjojen sisällön auetessa lopulta nuorelle mielelle – sai se totta kai haluamaan lisää. Zayn ottaen tarkkailijan paikan ikäistensä keskuudessa. Opetellen jokaisen vahvuuden sekä heikkouden ja kun taidot kehittyivät - syvensi Zay analysointiaan pintaa syvemmälle. Tämän hintelän näköisen pojan, joka ei paljoa puhunut toisille, mutta tarkkaillen sitäkin enemmän, pelottaen toisia omalla tavallaan.

Viisitoistavuotiaana ensimmäinen koulutuserä loppui ja oli aika todistaa arvonsa salaseuran vanhempien edessä. Jokaiselta nuorelta amputoitiin vasen nimetön. Tämän kyseisen teon saaden paatuneemmankin kovanaaman huutamaan, mutta kun viimein tuli Zay:n vuoro – ei tämä päästänyt ääntäkään vaikka kyyneleet valuivat yhteen puristuneiden silmäluomien lomasta ja hampaat pureutuivat toisiaan vasten niin voimakkaasti, että se sai veren vuotamaan ikenistä. Yksi salaseuran vanhimmista kiinnostuen näkemästään muita enemmän – tämän salaperäisen naisen ottaen nuorukaisen oppipojakseen ja vieden mukanansa Egyptiin, mutta ennen matkaan lähtemistä joutui Zay todistamaan uskollisuutensa vielä kerran. Mestarin kertoen nuoresta neidosta, joka oli kuullut liian paljon ja sen myötä tämä oli surmattava. Zayn jäljittäen kohteensa alle kahdessa päivässä ja toteuttaen mestarinsa käskyn, mutta ennen hengen riistämistä alkukantainen voima sai nuorukaisen tekemään sen mitä tämä katuu vieläkin. Zayn raiskaten ja tappaen kohteensa, joka oli häntä vuoden nuorempi. Mestari oli pelannut korttinsa tuossakin kohdin oikein – tämän jopa lopulta paljastaen oma-aloitteisesti kuka kyseinen neito oli ollut. Zayn oppien sanonnan; ”Himo on synti” – kirjaimellisesti kantapään kautta. Kuollut neito oli ollut hänen siskopuolensa ja sen mestari oli tiennyt koko ajan. Tuon kyseisen päivän jälkeen Zay ei enää kajonnut kehenkään seksuaalisesti, joka oli salaseuralaisten keskuudessa synti.

Kaksikymmentävuotiaana Zay oli tullut viimein koulutuksensa päähän. Hänen jatkaen mestarinsa vierellä, mutta ei enää tarvinnut toisen opetuksia jatkuvasti. Zaystä oli tullut samanlainen kuin muistakin; juonitteleva, joka pukeutui hurskautensa naamion taakse.

26 vuotiaana Zay lähetettiin mestarinsa toimesta etsimään ja hakemaan Anubiksen kirjoittaman "kiellettyjen kirjan", joka kätki sisälleen niin voimakasluonteisia paljastuksia että ne kykenisivät väärissä käsissä muuttamaan ihmiskunnan historian. Zayn päästen kohdettaan todella lähelle, mutta mestarinsa ei täysin luottanut oppilaaseensa ja näin lähetti osan salaseuralaisista varmistamaan tilanteen. Shaiyan ollen oikeassa Zaystä. Tämän havitellen kirjaa itselleen täysin toisenlaisista syistä ja se lopulta ajoi salaseuralaiset taistelemaan keskenään kirjan herruudesta. Zayn loukkaantuen taistelussa pahasti ja olisi kuollut ilman isänsä apua. Anubiksen tehden esikoiselleen sen saman minkä Shaiya oli tehnyt aikoinaan hänelle. Zayn menettäen sielunsa maksuna kuolemattomuudesta. Tämän palaamatta enää salaseuran riveihin vaan antoi näiden uskoa kuolemaansa. Zayn luopumatta kuitenkaan suunnitelmistaan vaikka ei enää kyennytkään toimimaan kulissien takana.

Zayn onnistuen syrjäyttämään entisen mestarinsa ja ottaen vanhan salaseuran johtopaikan itselleen, valjastaen samalla myös palkkasotilaat käskyläisikseen, jotka lopulta saivat selvän komennon; jokainen vanhan salaseuran jäsen, varsinkin sen vanhimmat, oli kuoltava vaikka nämä kuinka yrittäisivät vakuutella muuttavansa puolta. Zay oli oppinut, että ihmiset valehtelivat aina (varsinkin silloin kun näiden henkeä uhattiin), joten tämä ei antanut neuvottelu varaa missään vaiheessa vaan tuhosi vanhan salaseuran kirjaimellisesti pohjia myöten ja alkoi rakentamaan sen jäljellä olevien raunioiden päälle omaa tapaansa hallita.
Saatuaan sen mitä oli havitellut jo nuoruusvuosistaan lähtien, ei se kuitenkaan riittänyt vaan Zay halusi tulla yhtä Jumalten kaltaiseksi, jotka kykenivät hallitsemaan tunteitaan missä vaiheessa tahansa ja olemaan jopa tarpeenvaatiessa ilman niitä. Zayn nimittäin oli huomoinut oman heikon kohdansa Sieluttomana ollessaan ja se oli hänen kykynsä tuntea voimakkaasti; varsinkin vihaa/katkeruutta - ja aina kun näin oli tapahtunut, olivat viholliset voineet satuttaa Zayn kehoa fyysisesti todella pahasti. Heikkous oli kitkettävä ja piste.
Kidnapattuaan viisi vuotta sitten De Fioren suvun perillisen - oli sillä vain yksi ja ainoa päämäärä; Zay halusi oppia ymmärtämään noiden kahden voimakkaan suvun sielun taitoja, jotka olivat yhdistyneet tuossa nuoressa lapsessa. Zayn uppoutuen kirjojensa pariin ja etsi, päivien kuluessa viikoiksi ja viikot kuukausiksi. Hän halusi ymmärtää ja saada sen voiman itselleen. Nähdessään sen mihin Kiellettyjen kirjan kirous oli pystynyt - oli se saanut mielen kiinnostumaan entistä enemmän muinaisista pimeyden kirouksista.

"Muutoksen tuulet puhaltavat jo. Etkö kuule niitä?"

©Kuvat; Jared Leto/Luke Evans, Madalina Ghenea, ThylaneBlondeau/Barbara Palvin/Angelina Jolie
©Hahmo; Alice
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Zay ibn Anubis
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Roolipelaajien Ulottuvuus RU 4.0 :: Pelaaja & Hahmot :: Hahmoesittelyt-
Siirry: