Roolipelaajien Ulottuvuus RU 4.0


 
PääsivuPortaaliGalleriaFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään
Paikalla olevat käyttäjät
Yhteensä 1 käyttäjä paikalla :: 0 Rekisteröitynyttä, 0 Piilotettua ja 1 Vierailija

Ei

Eniten samanaikaisesti paikalla on ollut 19 käyttäjää, tämä oli Su 4 Elo 2013 - 6:50
RU 4.0 Uutiset
Ti 9 Loka 2012 - 5:56 kirjoittaja Eri
Roolipelaajien Ulottuvuus 4.0

23.4.2014 
Chatti löytyy portaalista.
Korjausnurkka poistuu vanhoihin peleihin!

Kommentit: 1
Top kirjoittajat
Alex
 
Alice
 
Haru
 
Eri
 
Jalle
 
Setsu
 
Lotta
 
Zoku
 
Nido
 
Karppi
 

Jaa | 
 

 Giovanni De Fiore

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Alice

avatar

Viestien lukumäärä : 1255
Join date : 17.02.2011
Paikkakunta : FaNtAsY wOnDeRlAnD

ViestiAihe: Giovanni De Fiore   Pe 29 Marras 2013 - 13:52

[You must be registered and logged in to see this link.]
|| [You must be registered and logged in to see this link.] ||

Laji/Rotu: Ihminen
Sukupuoli: Mies
Ikä: 43 vuotta
Synnyin- ja kotimaa: Italia

Seksuaalisuus: Hetero
Siviilisääty: Naimisissa
_____________
Perhe:

- Esi-isä; [You must be registered and logged in to see this link.] [†]
- Isoisä; [You must be registered and logged in to see this link.] [†]
- Äiti; Silvana De Fiore
- Isä; [You must be registered and logged in to see this link.] [†]
- Pikkuveli; [You must be registered and logged in to see this link.] [† ,Zay:n toimesta]
- Serkku: Chad Márquez (isänsä puolelta De Fioren sukua)

- Vaimo; Evey De Fiore (ex. Hammond)
- Esikoinen; Andrea (kidnapattu 5 vuotiaana)
_____________

Ammatti:
De Fiore suvun yrityksen johtaja

Muuta:
Perinyt kaukaiselta esi-isältään (Assassin); herkät aistit,
joiden avulla kartoittaa ympäristönsä nopeammin kuin normaali ihminen.
Giovanni käytti aikaisemmin rauhoittavia lääkkeitä kätkeäkseen tuon yli-inhimmillisen taidon, mutta lopulta tämä oppi elämään sen kanssa. De Fioren suvun esikoiset perivät esi-isien assassin taidot. Jälkeläisten tehtävänä on suojella ihmiskunnan kirjaa ("Pandoran lipas"), joka väärissä käsissä saisi suurta tuhoa aikaiseksi. Opetellut selviytymään salaseuraa vastaan Saiteksen ja Anubiksen opissa.

** Huom! **
Menetti oikeuden Kiellettyjen kirjan suojelemiseen kun kehon yleistila romahti totaalisesti, jolloin suojelijan voima siirtyi suvussa eteenpäin sellaiselle henkilölle (Chad), joka olisi De Fioren sukua ja olisi tarpeeksi vanha kantamaan harteillaan niin suurta vastuuta.
_____________

Ulkonäkö:

Nuorena: [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]
Nyt: [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]

Pituus: 178 cm ja paino: 68 kg
Miehekkäät kasvon piirteet ja todella vangitsevat silmät, jotka väritykseltään ovat meripihkan väriset (perinyt isoisänsä suvusta). Kasvojen yksityiskohdat muistuttavat todella paljon miehen kaukaisen esi-isän piirteitä, joka eli kauan sitten Egyptin valtakaudella.
Ruumiin rakenteeltaan hyvässä kunnossa, mutta painoa voisi olla aavistuksen enemmän (ei muista aina syödä riittävästi vaikka pitääkin ruoan laitosta). Suurimmaksi osaksi säästynyt arvilta, mutta viisivuotta sitten tapahtunut onnettomuus jätti merkkinsä alaselkään, arven muistuttaen Giovannia siitä päivästä kun tämä menetti poikansa ja samalla myös oikeuden toimia De Fioren suvun suojelijana. Aavistuksen päivettyneempi iho kuin yleensä italialaisilla, tämä johtuu egyptiläisistä sukujuurista. Aikaisemmin piti todella paljon liikunnan harrastamisesta (etenkin uimisesta meressä), mutta haavoittumisen jälkeen fyysisiä suorituksia on jouduttu vähentämään, mikä käy omalla tavallaan miehen korvien välin päälle. Sillä juuri liikunnan avulla tämä sai purettua parhaiten työ tressiään.

Kantaa kaulassaan symbolia; "caduceus", joka kuvastaa; tasapainoa ja voimaa. Peittää oikean puoleisen ranteensa suurimmaksi osaksi leveä hihnaisen rannekellon alle tai jonkun muun korun, joka ei herätä paljon huomioita tai poikkea paljon miehen yleensä huolitellusta vaatekokonaisuudesta.

Kirjan vartijana ollessaan:
Oikean ranteen sisäpuolelle tatuoituna "Horuksen silmä"
(tämä kuvastaa De Fiore suvun valaa).
Nyt ranteessa on vain haalea polttokuvio, joka on jäänyt kaikesta entisestä jäljelle.
_____________

Luonne:

Optimistinen pessimisti eli ihminen, joka uskoo elämän elävän yhtäjaksoista "aaltoliikettä". Uskoo pelkästään siihen mitä silmät näkevät. Ei ole koskaan uskonut demoneihin tai mihinkään muuhunkaan, joka rikkoo maailman lakeja. Aikaisemmin ei uskonut yhtään salaseuran olemassaoloon, mutta nykyään on alkanut kyseenalaistamaan omat uskomuksensa.

Ennen Anubiksen ja Saiteksen opettamista ei Giovanni voinut sietää veren näkemistä, mutta vuosien saatossa on tämä karaistunut selvästi ja oppinut hallitsemaan kyseistä heikkoutta. Valuttaessaan ensimmäisen kerran vihollisensa verta - pyyhkiytyi sen mukana pelko veren näkemisestä. Joutuessaan sairaalan tiloihin laukaisee se ahdistuneen olotilan  päällimmäiseksi, Giovanni ei ala panikoimaan, mutta sydämen rytmi muuttuu kiihtyneeksi ja hengitys epätasaiseksi. Tätä heikkoutta hän ei ole kyennyt voittamaan, mutta se on onneksi hallittavissa rauhoittavilla lääkkeillä, joita hoitohenkilökunta on tottunut antamaan Giovannin nähdessään.

Vasta noin vuosi sitten oli täysin varma - ettei aikoisi koskaan perustaa perhettä tai mennä naimisiin, mutta tavatessaan nykyisen vaimonsa; Eveyn oli kohtalolla jo omat suunnitelmansa. Aluksi kaksikon välit eivät olleet parhaimmasta päästä ja näytti sille, että nämä päätyisivät jatkamaan kukin omalla polullaan, mutta toisin kävi. Giovanni rakastaa tuota nuorempaa naista ja piste.

Ei ole oikein lämpimissä väleissä sukunsa kanssa oman ajattelutyylinsä takia – tämä jos mikä on aiheuttanut useamman kerran voimakkaita konflikteja. Äitiinsä pitää sen verran yhteyttä kun näkee tarpeelliseksi ja tapaamiset ovat yleensä hyvin pinnallisia/kylmän viileitä.

Oli todella suojelevainen edesmennyttä nuorinta veljeänsä kohtaan (tämän vuoksi ei anna itselleen anteeksi, että päästi veljensä aikoinaan lähtemään armeijaan). Miken kuollessa välit isoisän kanssa tulehtuivat entisestään. Kaksikon välit ovat kuitenkin alkaneet hiljalleen parantua. Isoisä oli De Fioren lähisuvun ainoa kontakti.

Mitä enemmän vuosia on kulunut De Fiore suvun vartijana, on Giovanni kasvanut koko ajan enemmän ja enemmän rooliinsa. Voisi sanoa ettei vanhasta miehen luonteesta (joka kielsi kaiken epänormaalin ja sukunsa valan) ole enää paljoakaan jäljellä. Velvollisuuden tuoman vastuun tähden on vähentänyt työskentelemistään sukunsa yrityksen parissa, mutta vapaan viettämisen sijasta kuluttaa aikansa tietojen etsimiseen ja tutkimiseen (tästä piirteestä De Fioren suvun ihmiset ovat tunnettuja läpi historian). Giovannilla on jo niin paljon erilaisia kirjoja, että tämä on joutunut laajentamaan kirjastohuonetta ja varaamaan sieltä oman alueen, jonne kaksikon esikoisella ei ole vielä mitään asiaa vaikka Giovanni ja Evey päättivät yhdessä alkaa valmistelemaan esikoista tulevaisuutta, joka pitäisi
sisällään suvun valan ja sen tuomat velvollisuudet, varten.

Giovanni ei ole vieläkään unohtanut pikkuveljeänsä, mutta ei enää syytä itseään niin voimakkaasti toisen kuolemasta. Edesmenneen veljensä muistoa kunnioittaen Giovanni matkustaa vähintään kerran vuodessa Ranskaan käydäkseen vain ja ainoastaan veljensä haudalla.

Andrean kadotessa viisi vuotta sitten, Giovanni ei ole kuluttanut päivääkään - etteikö olisi yrittänyt etsiä esikoistaan (yksin tai muiden avustuksella), mutta toistaiseksi mitään ei ole löytynyt vaikka tekijä oli hyvin selvä. Giovannin voimatta kuvitellakaan, että pääsisi Zaytä tai vanhan salaseuran olinpaikkaa lähelle. Esikoisensa katoamisen jälkeen Giovannista on alkanut muovautumaan uudelleen se henkilö, joka sulkeutui pääsääntöisesti töidensä pariin, mutta tällä kertaa kyseinen on yksinkertaisesti vain pakopaikka - ettei ajatusten tarvitsisi koko ajan muistella sitä päivää kun isä ei kyennyt pelastamaan lastansa vanhan salaseuran jäsenten kynsistä.
Giovanni syyttää tapahtuneesta itseään.
Haavoittumisensa jälkeen ei ole enää kyennyt harjoittelemaan paljon fyysisesti saatikka istumaan kauan paikoillaan - sillä keho ei yksinkertaisesti enää kestä sellaista. Nämä yhdessä saaden mielen entistä enemmän turhautuneeksi ja pinnan katkeamaan hyvinkin helposti. Tästä viimeisestä paheesta johtuen Giovanni on jättänyt tietoisesti Anubiksen ja kaiken muunkin salaseuroihin liittyvän ulkopuolelle elämästään. Hänen haluten vain keskittyä löytämään Andrea, ei mitään muuta.
_____________

Menneisyys:

Viisi vuotta täyttäessään vietti paljon aikaansa isoisänsä luona Egyptissä. Toisin kuin hänen nuorempi veljensä; Mike, jota vanhemmat pitivät erityisen tärkeänä kuin toivottuna lapsena, jota Giovanni ei ollut. Aivan kuin vanhemmat olisivat pettyneet kovasti saadessaan esikoisekseen pojan. Giovannin tietämättä vielä tähänkään päivään asti sukunsa valasta, joka velvoitti miespuolisia esikoisia suojelemaan ikimuinaista kirjaa – ettei se milloinkaan joutuisi vääriin käsiin. Isoisän kuitenkin tietäen tämän ja siitä syystä tämä alkoi valmentaa lapsen lastaan tämän huomaamatta. Pukien arvokkaan tiedon erilaisten leikkien ja tarinoiden taakse.

Kymmenenvuotiaana Giovanni pääsi sisäoppilaitokseen vanhempiensa toimesta. Näiden haluten varmistaa – ettei heidän lapsensa enää tapaisi isoisäänsä. Giovannin isä oli saanut tietoonsa mitä lapselleen yritetty opettaa ja sille tämä laittoi pisteen heti. Tämä ei kuitenkaan haitannut sillä Giovanni oli nuoresta lähtien ”tähtiä tavoitteleva” persoona (toisin kuin pikkuveljensä, joka valitsi urakseen armeijan). Samoihin aikoihin välit isoisän kanssa tulehtuivat. Giovannin saaden Saiteksesta aivan toisen kuvan kuin tämä oikeasti oli (isoisän kykenemättä oikaisemaan vääryyksiä – sillä tämän omat menneisyyden salaisuudet sinetöivät huulet). Valmistauduttuaan peruskoulusta ja aloittaen perään opiskelemaan taloustiedettä, yrityksen johtamista ym. – niin samaan aikaan hänen vanhempansa erosivat ja aloittivat pitkän riidan yrityksen omistamisoikeudesta.

Giovannin luuli tekevänsä vanhemmilleen palveluksen kun otti yrityksen itselleen 20-vuotiaana (sillä ajatus suvussa kulkeneen nimen myymisestä jollekin toiselle ei lämmittänyt sydäntä ollenkaan), mutta toisin kävi – vanhempien syyttäen esikoistaan varkaaksi ja katkaisten välit. Giovannin jääden kirjaimellisesti yksin, mutta esi-isänsä taistelutahdolla tämä nousi syvästä vedestä ja palautti omin voimin hajoavan yrityksen takaisin loistoonsa. Nykyään Giovanni asuu perheineen [You must be registered and logged in to see this link.], joka on kuulunut hänen suvulleen monen sukupolven ajan.


©Kuva: Antonio Cupo/Gerard Butler
©Hahmo: Alice
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Giovanni De Fiore
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Roolipelaajien Ulottuvuus RU 4.0 :: Pelaaja & Hahmot :: Hahmoesittelyt-
Siirry: