Roolipelaajien Ulottuvuus RU 4.0


 
PääsivuPortaaliGalleriaFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään
Paikalla olevat käyttäjät
Yhteensä 1 käyttäjä paikalla :: 0 Rekisteröitynyttä, 0 Piilotettua ja 1 Vierailija

Ei

Eniten samanaikaisesti paikalla on ollut 19 käyttäjää, tämä oli Su 4 Elo 2013 - 6:50
RU 4.0 Uutiset
Ti 9 Loka 2012 - 5:56 kirjoittaja Eri
Roolipelaajien Ulottuvuus 4.0

23.4.2014 
Chatti löytyy portaalista.
Korjausnurkka poistuu vanhoihin peleihin!

Kommentit: 1
Top kirjoittajat
Alex
 
Alice
 
Haru
 
Eri
 
Jalle
 
Setsu
 
Lotta
 
Zoku
 
Nido
 
Karppi
 

Jaa | 
 

 Silvana De Fiore [Shaiya]

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Alice

avatar

Viestien lukumäärä : 1255
Join date : 17.02.2011
Paikkakunta : FaNtAsY wOnDeRlAnD

ViestiAihe: Silvana De Fiore [Shaiya]   Pe 29 Marras 2013 - 13:43

[You must be registered and logged in to see this link.]

||[You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.]||

Oikea nimi: Shaiya
Laji/Rotu: Sieluton
Sukupuoli: Nainen
Ikä: Unknow
Synnyinmaa: Egypti
Asuinmaa: Intia

Seksuaalisuus: Unknow
Siviilisääty: Naimaton

Perhe:
◊ Esikoinen; Giovanni De Fiore
◊ Kuopus; Mike De Fiore ( †, Zay:n toimesta)
◊ Lapsien isä; Luciano De Fiore ( †, Zay:n toimesta)

◊ Lapsenlapsi (Giovanni & Evey): Andrea

Ammatti: Rooman kaupungin johtaja
______________________________________

[You must be registered and logged in to see this image.]

Pulvis et umbra sumus
- Olemme tomua ja varjoa -

Ei rakkautta ilman himoa ja kun ei ole himoa, ei tunne vihaakaan - ja kun ei tunne vihaa, rakkautta, himoa, ei mikään pääse horjuttamaan vakaata mielentilaa. Sulje mielesi, sulje korvasi, sulje silmäsi ja keskity pitämään mielesi avonaisena. Kyseenalaista kaikki ympäristöstäsi. Kyseenalaista jopa omat ajatuksesi ja rukoile johdatusta syntyjään syntiselle.

(entinen) Arvoaste vanhassa salaseurassa: Assassin; Oday (vanhin/johtaja)
Oppilas (entinen): Zay, joka onnistui syrjäyttämään naisen kauan kestäneen valtataistelun jälkeen. Zayn löytäen Shaiyanin heikon kohdan ja kun nainen ei halunnut itsensä kuolevan, astui tämä hampaita kiristellen syrjään valtapaikaltaan.

Tärkein esine:
Sielujen peili.
Kerää energiaa itselleen peilinsä kautta ihmisten ja olentojen sieluilla. Vahingoittumaton fyysisille hyökkäyksille, mutta jos naisen omistamaan sielujen peiliin tulee säröjä tai rikkoontuu - ilmaantuu se välittömästi fyysisenä tai pahemmassa tapauksessa kuolemana.

______________________________________

Ulkonäkö:

Kuten moni mies on saanut vuosisatojen lomassa huomata - on jokainen heistä yksitellen vajonnut naisen enkelimäisten kasvojen ja viettelevän siluetin pauloihin. ”Nukkemaisen kaunis”; tuolla sanalla he kuvailisivat tapaamansa naista. Shaiyan ulkokuori onkin todella viettelevä ja lähemmäksi kutsuva ruskeine hiuksineen, täyteläisine ruusunpunaisine huulineen ja lilan värisine silmineen, mutta kuten sanonta varoittaa ei ulkokuori kaikkia sisemmästä kerrokaan.

Muuttuessaan vanhaan olomuotoonsa ruskeat hiukset haalenevat lumenvalkoisiksi ja päivettynyt iho kalpenee lähes ruumiin valkeaksi. Silmät muuttuvat sokeiksi ja täysin valkoisen kaihin peittämiksi. Irvokkaiden tatuointien, joiden kuvissa esiintyy mustan magian symboleita, piirtyen ympäri naisen ruumista. Kynsien kasvaen pari senttiä pidemmiksi kuin korpin kynsiksi.

Taito:
Kykenee muuttamaan ulkonäkönsä ikää nuoresta vanhaksi tai toisin päin. Fyysisesti näyttää 40-50 ikävuoden välissä olevalle, joten tämän alemmaksi ei kykene itseään nuorentamaan, mutta mitä tulee vanhenemiseen - saa halutessaan itsensä näyttämään yli 80 vuotiaalle.
_____________

Luonne:

Pahansuopa ja manipuloiva. Leikittelee mielellään minkä tahansa olennon haluilla, toiveilla, peloilla ja ääripäässä jopa sielulla helvetin tai taivaspaikasta. Osaa todellakin olla rakastettava ja halutessaan uskottelee jokaiselle olevansa viattomampi kuin oikeasti on.
”I love you… I’ll kill you… But I’ll love you forever.”
Shaiyan kanssa kannattaa olla varovainen ennen kuin tekee minkäänlaista sopimusta tämän kanssa – sillä se on lähes sama kuin tekisi sopimuksen itse paholaisen kanssa, mikä muuttelee helposti pelin kulkua mielensä mukaan jos et ole sopinut tarkasti säännöistä.
_____________

Menneisyys:

Kukaan ei osaa tarkkaan kertoa minä ajanjakson aikana Shaiya sai olomuotonsa kulkeakseen maailman päällä sen olentojen joukossa, mutta jotkin vanhat myytit kertovat maailmanlaidan syrjäisestä vuoristo temppelistä ja sen sisimmässä olevasta rukouslähteestä. Monen olennon kulkien satoja kilometrejä, että he pääsivät vuodattamaan toiveensa, pelkonsa ja halunsa tuon lähteen ääressä. Ihmisten rukousten koostuen enimmäkseen toiveesta nähdä ennalta sillä moni oli menettänyt rakkaansa tai läheisensä arvaamattomalla traagisella tavalla. Pienistä rukouksista kasvaen suuria ajan kuluessa.

Monen vuosisadan lipuen ohitse. Temppelin vaipuessa unholaan ja muuttuen perustuksiltaan kiviraunioiksi, kasvillisuuden kietoutuen sen peitoksi. Lähteen vesi ei ollut kuitenkaan unohtanut sen sisimpään vuodatettuja rukouksia niin hyviä kuin pahojakin ja eräänä päivänä sen odotus viimein palkittiin. Nuoren naisen saapuessa rukoilemaan monen sadan vuoden jälkeen. Naisen rukoillessa uutta elämää itselleen sillä hän oli menettänyt kaikki läheisensä sodassa ja itse pian menehtyisi kantamaansa sairauteen. Yksityiskohtia ei tiedetä siitä mitä temppelissä tapahtui sillä jotkut kertovat naisen hukuttautuneen lähteeseen ja toiset taas kertovat tämän juoneen vettä lähteestä jonka jälkeen tappoi veitsellä itsensä, mutta tuon päivän jälkeen nainen ei ollut enää oma itsensä. Ihminen oli luovuttanut ruumiinsa sellaiselle mitä mieli ei kyennyt ymmärtämään.

©Kuva: Haifa Wehbe
©Hahmo: Alice
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Silvana De Fiore [Shaiya]
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Roolipelaajien Ulottuvuus RU 4.0 :: Pelaaja & Hahmot :: Hahmoesittelyt-
Siirry: