Roolipelaajien Ulottuvuus RU 4.0


 
PääsivuPortaaliGalleriaFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään
Paikalla olevat käyttäjät
Yhteensä 1 käyttäjä paikalla :: 0 Rekisteröitynyttä, 0 Piilotettua ja 1 Vierailija

Ei

Eniten samanaikaisesti paikalla on ollut 19 käyttäjää, tämä oli Su 4 Elo 2013 - 6:50
RU 4.0 Uutiset
Ti 9 Loka 2012 - 5:56 kirjoittaja Eri
Roolipelaajien Ulottuvuus 4.0

23.4.2014 
Chatti löytyy portaalista.
Korjausnurkka poistuu vanhoihin peleihin!

Kommentit: 1
Top kirjoittajat
Alex
 
Alice
 
Haru
 
Eri
 
Jalle
 
Setsu
 
Lotta
 
Zoku
 
Nido
 
Karppi
 

Jaa | 
 

 Anubis ibn Saleh

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Alice

avatar

Viestien lukumäärä : 1255
Join date : 17.02.2011
Paikkakunta : FaNtAsY wOnDeRlAnD

ViestiAihe: Anubis ibn Saleh   Pe 29 Marras 2013 - 13:33

[You must be registered and logged in to see this link.]

||[You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.]||
||[You must be registered and logged in to see this link.]||

Laji/Rotu: Sieluton (kuolleista herätetty)
Sukupuoli: Mies
Ikä: Unknow (yli 3000 vuotta)
Synnyinmaa: Egypti
Siviilisääty: Kihloissa
Asuinmaa: Slovakia
Koti: [You must be registered and logged in to see this link.], jonne muut salaseuralaiset voivat myös majoittua tarpeen vaatiessa.
- jokaisen voiden hioa taitojaan [You must be registered and logged in to see this link.] tai
- hakea sisäistä rauhaa [You must be registered and logged in to see this link.].

Ammatti:
♦ Salamurhaaja/Johtaja ♦

Muuta:
- Johtaja "yhtiössä", joka on todellisuudessa uuden salaseuran kokoontumis- ja piilopaikka.
- Kaksitoista vuotta sitten perusti Egyptiin "kasvatuskodin",
jonne mahtuu 10-15 nuorta.
_____________

Perhe:

◊ Isä; [You must be registered and logged in to see this link.] [†]
◊ Äiti; [You must be registered and logged in to see this link.] [†]
◊ "Isoveli"/Parasystävä; [You must be registered and logged in to see this link.] [†]

◊ Esikoinen; Zay
◊ Keskimmäinen; Evey De Fiore
◊ Kuopus; Sin
◊ Eveyn ja Sinin äiti; Pandora Lécuyer

◊ 1.Lapsenlapsi (Giovanni & Evey): Andrea De Fiore
◊ 2.Lapsenlapsi (Zay & Cecilia): Adette
_____________

[You must be registered and logged in to see this image.]

Homines sumus, non dei
- Me olemme ihmisiä, emme jumalia -

”Minä nousen auringon valon voimasta, kuun kimalteen ja tulen loiston voimasta, tuulten riennon, merten syvyyksien, maan lujuuden ja kallioiden kovuuden voimasta. Kohottaudun sinun voimastasi, joka minua ohjatkoon; Se voima kannattakoon minua pystyssä pitäen, Se viisaus johdattakoon minua, Sen silmä nähköön minut, Sen korva kuulkoon minua, Sen sana puhukoon minulle, Sen käsi varjelkoon minua.
Tie on edessäni.”


Arvoaste Uudessa Salaseurassa: Oday (vanhin/johtaja)
Yleisin vaatetyyli: [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.]

Tärkein esine:
"Kiellettyjen kirja", joka pitää sisällään miehen elämäntarinan (tämän aloittaen kirjoittamaan kyseistä kirjaa jo viisitoistavuotiaana). Kirjan pitäen sisällään paljon muutakin; totuuden ihmisten historiasta. Kansien väliin kätketty tieto on niin voimakas, että historioitsijat puhuvat kirjasta; ”Pandoran lippaana”. Muinaisten kirousten varjellessa teosta.
Kirjan nykyinen sijainti:
De Fioren suvun holvi.
_____________

Luonne:

”Mitä en olisi valmis tekemään sinun vuoksesi?”
Ennen totaalista muistin menetystä Anubis pyrki suojelemaan lapsiaan keinolla millä hyvänsä. Anubiken käyttäen keinoina tyttärensä; Eveyn kohdilla hylkäämistä ja kieltämistä – ettei toinen koskaan pääsisi tutustumaan liian lähelle isänsä menneisyyteen, joka ei tulisi jättämään miestä vaan seuraisi tätä varjon lailla vuosista toisiin. Nuorempansa; Sinin kohdilla käytettiin puolestaan keinona uhrautumista, jonka seurauksena Anubis joutui luopumaan elämästään että vastasyntynyt saisi elää. Anubis ei koskaan pitänyt itseään täydellisenä vanhemman perikuvana, koska hän itse oli tehnyt niin monen monta virhettä elämänsä aikana. Vuodet antoivat Anubikselle kuitenkin mahdollisuuden rakentaa suhteet uudelleen lapsiinsa. Isän onnistuen siinä ehkä enemmän Eveyn kohdilla kuin Sinin, jonka menneisyys jätti väkisinkin railon kaksikon väliin. Anubiksen antaen nuoremmalle lapselleen huomaamattaan sellaisen kuvan, että tämän olisi oltava yhtä kivikasvoinen kuin isänsä ja kätkeä kaikki heikkoutta osoittavat tunteensa keinolla millä hyvänsä. Anubis olisi ehkä saanut korjattua asiat parempaan päin aikanaan, mutta onnettomuuden jälkeen tämä ei enää muistanut mitään menneisyydestään – vain hajanaisia paloja sieltä täältä.

Tunteet Pandoraa kohtaan eivät ole sammuneet koskaan eikä niin varmaankaan tule koskaan tapahtumaankaan. Anubiksen löytäen Pandoran ensimmäisenä muistinmenetyksen jälkeen. Miehen aluksi luulleen naista viholliseksi, joka keinolla millä hyvänsä yrittäisi päästä selän taakse ja käyttää häikäilemättömäksi hyväksi saamaansa luottamusta. Ennakko luulon osoittautuen kuitenkin vääräksi – viimeistään silloin kun Pandora auttoi Anubista pakenemaan Ranskasta ja katoamaan etsijöiltään. Niin kauan kun kaksikko ovat tunteneet toisensa on Pandora ollut Anubiksen synti/kirous ja siitä huolimatta tämän rakastettu, joka nosti usvaan kadonneen sielun takaisin valoon.

Anubis on huono näyttämään tunteitansa julkisesti. Vanhan salaseuran opit ovat kaivautuneet syvälle ja niistä eroon pääseminen ei ole helppoa. Vuosien saatossa muuri on alkanut kuitenkin pikkuhiljaa murtumaan. Perusluonteeltaan tyyni ja viisas, mutta silti ikuinen etsijä ja tutkija. Kunnioittaa elämää kaikin puolin, mutta on aina valmis iskemään uhaksi koetun kohteen alas - jos siihen näkee millään tavoin tarvetta. Katsoo tilanteet monen näkökulmasta eikä milloinkaan valitse yhtä ajattelutyyliä, joka syrjäyttäisi kaiken muun. Rakastaa ja pelkää ylempää voimaa yhtäaikaisesti. Rukoilee päivittäin. Omistaa puhumisen lahjan ja sanojen taitavan käytön eritilanteissa, mutta tästä synnyin lahjastaan huolimatta ei puhu ensimmäisten joukossa. Suojelija, joka ei milloinkaan käännä selkäänsä kenellekään. Vihollisiaan kohtaan ei tunne minkäänlaista armoa ja ne henkilöt, jotka ovat koskaan saaneet millään tavoin tietoonsa miehen todellisen identiteetin - ovat kohdanneet loppunsa hyvin nopeasti.
_____________

Ulkonäkö:

Lapsena: [You must be registered and logged in to see this link.]
Nuorena: [You must be registered and logged in to see this link.]
Assassin: [You must be registered and logged in to see this link.]
Vanhempana: [You must be registered and logged in to see this link.] || [You must be registered and logged in to see this link.]

Pituus: 175 cm / Paino: 65 kg
Yli kolmentuhannen vuoden ajan Anubiksen sukulinjassa on periytynyt sen vahvoille edustajille silmien väritys, jonka luulisi kuuluvan enemmän pedolle kuin ihmisille. Väritys on niin pistävän haalean harmahtava, että sen voisi kuvitella kiiltävän lähes melkein pimeässä. Niin ei ole vielä päässyt kertaakaan tapahtumaan, mutta joka kerta kun noihin silmiin katsoo voisi vannoa niiden kykenevän näkemään jokaisen kuolevaisen sieluun asti ja etsimään likaisimmatkin salaisuudet julki.
Raskaat kulmakarvat tekevät katseesta puolestaan vihaisen näköisen vaikka kasvoja pidettäisiin niin sanotussa "lepotilassa". Tästä piirteestä johtuen Anubis on aina kantanut mukanansa tietynlaista auktoriteetia salaseuran jäsenten keskuudessa vaikka ei sanoisikaan mitään.
Äitinsä puolelta perinyt tumman mustat hiukset, jotka tuovat värityksessään mieleen todella mustan mullan, joka on tasoitettu maahan kevätkaudella. Egyptiläisen sukujuuren perimänä hiukset ovat vahvat ja todella karhean tuntuiset, mikä lisääntyy entisestään auringon kuumuudessa. Joku voisi luulla hiusten palaneen lämmön takia, mutta todellisuudessa niiden luonnollinen karheus suojaa kyseistä tapahtumasta.
Kasvon pirteet ovat terävät, joita on aina pehmentänyt leualla ja poskilla kasvava lyhyt parran sänki. Silmäkulmissa nähtävissä jo haaleat rypyt, jotka kertovat ikääntymisestä.
Ruumiinrakenne on muuttunut todella paljon vuosisatojen aikana. Nuorempana Anubis oli hintelä ja luiseva, mutta jatkuvalla fyysisellä harjoittelemisella keho on hiottu sellaiseksi, mikä palvelee salamurhaajana olemista.
* Pandoran antamaa [You must be registered and logged in to see this link.] on säilyttänyt kaulallaan jo monien vuosien ajan.

Käsivarsia koristavat siipiä muistuttavat tatuoinnit ja rintakehällä on tatuoituna vaaka, joka kuvastaa kuolevaisten syntien ja hyveiden tasapainoilua keskenään. Oikealla alavatsalla salaseuran tunnus, joka on aluksi poltettu ja vahvistettu lopuksi mustalla tatuointi värillä (kyseinen menetelmä on hoidettu vanhanaikaisesti).
♦ Käsivarret: [You must be registered and logged in to see this link.]
♦ Rintakehä: [You must be registered and logged in to see this link.]
♦ Oik.alavatsa: [You must be registered and logged in to see this link.]

Vasemman käden sormissa pitää metallista taottuja sormuksia, joissa kaikissa on erilainen egyptiläinen symboli (jokaisen näistä tarkoittaen jotakin).
* Oikeassa peukalossa; verilinjansa sormus ([You must be registered and logged in to see this link.])
* Vasemmassa nimettömässä pitää vain [You must be registered and logged in to see this link.].
_____________

Muuta:

◊ Uuden salaseuran kohtaamispaikka sijaitsee nykyisin Slovakiassa. Jäseniä on vain kourallinen, mutta sitä enemmän nämä ovat vaarallisia ja vaikeasti kukistettavissa. Salaseura on ottanut käyttöönsä osan nykyteknologiasta ja valjastanut sen taitojensa ympärille. Jäsenet piiloutuvat näkyville nyky-yhteiskuntaan (perhe, työ, asunto jne.)

◊ Ylläpitää mielenrauhansa meditoimisella ja Kemetic yoogalla (Egyptistä synt.peräisin).
◊ Osaa soittaa flyygeliä ja viulua, mutta moni ei tästä taidosta tiedä.
[You must be registered and logged in to see this link.]
◊ Lemmikkinä mustakissa, joka tunnetaan nimellä Simon. Eläimellä on jo ikää epänormaalin paljon.
◊ Pitää erityisesti appelsiineista (hedelmänä tai mehuna).
◊ Tupakoi (on pyrkinyt vähentämään, ei oman itsensä vuoksi vaan esimerkkinä kasvatuskodin lapsille).
◊ Käyttää silmälaseja lukiessaan (näkö on huonontunut noin 5 vuoden sisällä).
_____________

Menneisyys:

Syntyi maailmaan Egyptin 21.Dynastian aikana (1000 eaa.) , jossa Aakheperra-setepenamen nimisen faaraon valtakausi oli lähestymässä loppuaan. Egyptiläisestä nimestään tunnettu Anubis joutui orvoksi jo neljävuotiaana pojan vanhempien kuollessa kulkutautiin. Normaalisti kuolema olisi korjannut noin nuoren lapsen äkkiä mukaansa, mutta tämä opetteli selviytymisen raa’an taidon. Katulapsi elämän saadessa alkunsa.

Kuusivuotiaana hänet löysi faaraon hoviin kuuluva henkilö, joka otti nuoren lapsen mukaansa ja liitti tämän muiden kadulta löytyneiden joukkoon, joita alettaisiin opettaa salamurhaajiksi. Näin Anubis pääsi faaraon hovin piilosuojelukseen, vaikka faarao ei koskaan kertonut saavansa tarvittaessa apua salamurhaajilta poliittisissa ristiriidoissa. Salamurhaajien oppiin joutuneen lapsen liittyen viisitoistavuotiaana oppiesiensä salaseuraan, joka sinetöi lopullisesti hänen uudelleen alkaneen elämänsä.

Kahdeksankymmentä kahdeksanvuotiaana Anubis joutui puhdasverisen vampyyrin muuttamaksi. Kävi ilmi, että se henkilö jonka Anubis sai tehtäväkseen murhata - oli todellisuudessa vampyyri. Kuvan kauniin naishenkilön raaskimatta tappaa pahasti raatelemaansa nuorukaista vaan muutti tämän kaltaisekseen toisen vastusteluista huolimatta. Naisen ristien löytämänsä lemmikin nimellä; Dantes.
Puhdasverisen vampyyrin kuuluen vanhaan liittoon – tämän tehden Dantekselle nuo tatuointi kuviot, jotka sisälsivät ikimuinaisen riimun vangitsemaan uhrinsa palvelemaan kuvioiden piirtäjää. Naisen tehden Danteksesta vanhan liiton jäsenten palvelijan - sillä tulevat ajat tulisivat olemaan todella kovia vampyyreille kun ihmiset viimein huomaisivat heidän olemassa olonsa.
Danteksen eläen vuosisadasta toiseen, katkeroituen ja unohtaen lopulta oman menneisyytensä joutuessaan seuraamaan sivusta kuinka egyptin mahtavat faaraot joutuivat astumaan syrjään uuden ajan tieltä ja kuinka samalla kaikki hänen historiansa peittyi aavikon hiekkaan.

Hänestä tullen lopulta se mitä puhdasverinen vampyyri oli halunnutkin; salamurhaaja, joka tekisi kaikki ne likaiset työt mihin vanhan liiton vampyyrit eivät halunneet sotkea käsiään.
Yli kaksituhatta vuotta kuluen Vanhan Liiton sätkynukkena, jonka aikana Dantes totteli käskyjä sokeasti. Salamurhaajan kuitenkin toteuttaen omaa suunnitelmaansa kulissien takana. Vanhan sielun janoten vapauttansa niin palavasti, että oli valmis uhraamaan kaiken sen eteen. Juonittelun johtaen sotimiseen ja sen ohessa yhteenottoon liiton vanhimman kanssa. Afian luovuttaen salamurhaajalle vapauden, mutta maksuksi armeliaisuudestaan karkotti tämä Danteksen ikuisiksi ajoiksi. Vannoen tappavansa toisen, jos tämä ikinä erehtyisi näyttäytymään uudelleen.

Danteksen saaden vapautensa Vanhasta Liitosta, mutta oli vielä sidottu salaseuraan, jonka valojen rikkomisesta seuraisi kuoleman tuomio. Jumalten asettaen miehen uuden kokeen eteen. Danteksen rakastuen Pandora nimiseen naiseen ja kaikkia sääntöjä uhmaten pari meni naimisiin. Salaseuran saadessa teon tietoonsa lähettivät nämä Faisal nimisen jäsenen, jonka Dantes oli tuntenut yli tuhannen vuoden ajan. Käskyä noudattaen ja syvää katkeruuden kateutta tuntien Faisal vei tehtävänsä loppuun; haavoittaen Dantesta kuolettavasti ja näin murhaten oman maaveljensä.

Salaseuralla oli kuitenkin omat suunnitelmansa tuon yli kolmetuhatta vuotta eläneen sielun suhteen. Danteksen ruumiin tullen haetuksi takaisin miehen synnyinmaahan, mutta tapoihin kuuluvan hautaamisen sijasta – salaseuran vanhimmat vapauttivat eksyneen sielun omista kahleistaan (vampyyripuolen kadotessa) ja manauksillaan antoivat elämän takaisin. Dantes oli todistanut arvonsa palvellakseen salaseuran vanhempia oikeana kätenä. Miehen luopuen kaikesta entisestä, vampyyrien antaman nimen jääden historiaan. Ikuisiksi ajoiksi haudatun nimen kohoten uudelleen esille. Salamurhaajan alkaen käyttämään uudelleen synnyin nimeään; Anubis.
Egyptissä tämä totteli salaseuran käskyjä tapojensa mukaan, mutta ei enää niin sokeasti kuin nuoruusiässä. Pandoran ja Eveyn elämän polkujen risteytyessä pitkän ajan jälkeen miehen oman kanssa - avasi se uuden luvun salamurhaajan elämän kirjaan. Anubiksen pelastaessa Evey nimisen tytön slummialueelta - paljastuu tälle lopulta lapsen olevan hänen esikoisensa. Tapahtuman saaden miehen miettimään elämänsä tärkeimmät painot uudelleen. Anubiksen jättäen salaseuran Pandoran ja Eveyn vuoksi vaikka tiesi tuon ikivanhan liiton olevan pettureita vastaan, näillä ollen tapana metsästää lähteneet ja huolehtia etteivät nämä ikinä puhuisi sivusuunsa. Kolmihenkisen perheen paeten aavikon lävitse ja karujen vuoristojen ylitse Saites nimisen vanhuksen luokse, joka kuului Sin:in kaukaisiin lapsen lapsiin. Saiteksen tietäen Anubiksen elämästä yllättävän paljon ja tietonsa vanhus jakoi Eveylle, joka ei vielä tiennyt isänsä menneisyydestä mitään.

Parivuotta kuluen vanhuksen luona, minkä aikana Anubis alkoi opettamaan tytärellensä egyptin vanhaakieltä ja muutenkin pienissä määrin yleissivistystä. Ulkopuolella olevassa maailmassa tilanteiden rauhoittuen hiljalleen uskaltautuivat perheen jäsenet lähteä piilopaikastaan. Kolmikon kiertäen Euroopassa kunnes kymmenen vuoden kuluessa nämä pysähtyivät pidemmäksi aikaa Ranskan maaperälle; maalaisalueelle. Anubiksen palaamatta enää vanhoihin tapoihin elannon hankkimisessa vaan hyödynsi taitojaan toisella tapaa. Tämän perustaen kodin yhteyteen vastaanoton, jossa auttoi parhaansa mukaan lähiseudun asukkaita tai jopa kauempaakin tulleita. Eveystä oli varttunut myös nuori neito, viisitoistavuotias, jolle elämä alkoi nyt vasta avautumaan toden teolla omine salaisuuksineen. Kaiken vaikuttaen päällisin puolin sopusointuiselle ja täyteiselle elämälle... harmaiden pilvien alkaessa kuitenkin kertymään uhkaavasti taivaanrannan yläpuolelle.

Palattuaan takaisin luomaansa uuteen salaseuraan - uskoi Anubis sen hetken aikaa, että voisi muuttaa kohtaloaan. Tämän ikivanhan sielun saaden kyllä muutoksen aikaiseksi, mutta menetti myös sen eteen paljon. Isän joutuen kääntämään tyttärelleen selkänsä, koska tämä halusi suojella lastansa ikivanhalta salaseuralta, joka kuitenkin oli päässyt Eveyn jäljille piiloleikistä huolimatta. Esikoisen joutuessa vangiksi - sai Anubis siitä viestin rakastamaltaan naiselta Pandoralta. Isän lähettäen pelastustehtävään Michaelin, josta myöhemmin tuli salaseuran vanhimman oppilas. Michaelin pitäen lupauksensa Eveyn suhteen. Tämän suojellen toista viimeiseen henkäykseensä asti ja niin lopulta myös kävi. Michaelin kuollen Anubiksen käsivarsille. Tuo kaikki oli kuitenkin vain alkusoittoa tulevalle. Pandoran synnytyksen tullessa ajankohtaiseksi teki Anubis lopullisen päätöksen elämänsä polulla. Tämän uhraten henkensä rakastettunsa eteen, jotta äiti ja lapsi selviytyisivät. Jumalten nähden myös kuolevaisen itsekkään raukkauden ja uhrautuvaisuuden.

Puolivuotta kuluessa. Salaseuran vanhimman herättäen Anubiksen uudelleen henkiin omia etujansa tavoitellen. Shaiyan haluten niin palavasti kielletyn kirjan tiedot itselleen, että oli valmis rikkomaan elämän ja kuoleman välistä sääntöä tämän miehen kohdilla. Anubiksen kuitenkaan suostumatta uudemman kerran jonkin ylemmän pelinappulaksi - kuten silloin aikoinaan vanhan liiton kohdilla. Miehen paetessa salaseurasta aikomuksenaan jättää kaiken menneisyytensä taaksensa.

Kaksivuotta sitten pelasti Sinin, Alban, Chadin ja Azran hengen Zayn käsistä. Esikoisen uhaten upottaa laivan nelikon alta kirjaimellisesti ja saatella nämä ennen aikojaan manalan maille. Anubiksen joutuen turvautumaan kaksikon väliseen "sieluttomien siteeseen", jonka sääntö oli selvä; toinen ei voi olla hengissä ilman toista. Anubis oli kuitenkin ymmärtänyt "varastoida" sielustaan osan toiseen elävään olentoon, joka takasi miehen hengissä selviytymisen laivan uppoamisen jälkeen. Valitettavasti tämä kyseinen pelastus toi myös Zaynkin elävien kirjoihin. Esikoisen muistaen kaiken menneistä tapahtumista, mutta Anubis ei kyennyt muistamaan kuin sieltä täältä kohoavia muistoja, jotka miehen pitäisi itse koota kokonaiseksi tauluksi pala palalta. Kaikista ironisinta tässä kaikessa oli se - ettei isä kyennyt muistamaan enää lapsiaan, joidenka eteen tämä oli niin useasti uhrannut oman henkensä ja nyt se kaikki ole kerralla mennyt.

jatkuu...

©Kuva; Asa Butterfield / Jake Gyllenhaal
©Hahmo; Alice
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Anubis ibn Saleh
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Roolipelaajien Ulottuvuus RU 4.0 :: Pelaaja & Hahmot :: Hahmoesittelyt-
Siirry: