Roolipelaajien Ulottuvuus RU 4.0


 
PääsivuPortaaliGalleriaFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään
Paikalla olevat käyttäjät
Yhteensä 1 käyttäjä paikalla :: 0 Rekisteröitynyttä, 0 Piilotettua ja 1 Vierailija

Ei

Eniten samanaikaisesti paikalla on ollut 19 käyttäjää, tämä oli Su 4 Elo 2013 - 6:50
RU 4.0 Uutiset
Ti 9 Loka 2012 - 5:56 kirjoittaja Eri
Roolipelaajien Ulottuvuus 4.0

23.4.2014 
Chatti löytyy portaalista.
Korjausnurkka poistuu vanhoihin peleihin!

Kommentit: 1
Top kirjoittajat
Alex
 
Alice
 
Haru
 
Eri
 
Jalle
 
Setsu
 
Lotta
 
Zoku
 
Nido
 
Karppi
 

Jaa | 
 

 Azra ibnt Nizam

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Alex

avatar

Sika
Viestien lukumäärä : 1429
Join date : 17.02.2011
Ikä : 23
Paikkakunta : Halloween Town

ViestiAihe: Azra ibnt Nizam   Pe 29 Marras 2013 - 12:55

[You must be registered and logged in to see this link.]

Esittäytyessä: Emma
Ikä: 26½ vuotta
Sek. suun.: Hetero
Synnyinmaa: Egypti
Asuinmaa: Slovakia (virallisesti)
Asunto: [You must be registered and logged in to see this link.] / Salaseuran päämaja
_______

[You must be registered and logged in to see this image.]
Ammatti:
- Salamurhaaja
Arvoaste: Soluttautuja

Assassin: [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.]
 - Erikoistunut erityisesti piiloaseisiin ja myrkkyihin sekä varjoissa liikkumiseen jo hyvin nuoresta lähtien kasvettuaan salamurhaajien ympäröimänä.
 - Ei niinkään fyysisesti yhtä vahva kuin parinsa, mutta sitäkin ketterämpi.
- Menneisyytensä johdosta taitava stragedisti, vaikkei tuo tuota itse usein ilmi salaseuran sisäpuolella sillä loppujen lopuksi: tehtävä ei kuulu hänelle.
- Harjoittaa XMA-taistelulajia, jossa käytetään nopeutta sekä aseita hyväksi samaan aikaan pelkän voiman lisäksi.
- Omaa herkän kuulon.

Pari: Chad
_______
Siviilisääty: Naimaton
Suhteet:
Isä; [You must be registered and logged in to see this link.]
Äiti; [You must be registered and logged in to see this link.]
Ex. puoliso: [You must be registered and logged in to see this link.]


Chad Marqués; Rakastettu
- Käyttänyt ärsykkeenä nimitystä: pikkuinen, näiden ikäeron vuoksi. Nykyisin kuitenkin harvemmin.

Alba; Ystävä
Sin: "Pikkuveli"
Anubis ibn Saleh; Isähahmo
Pandora Lécuyer: Mestari / äitihahmo
_______
|| [You must be registered and logged in to see this link.] ||


Ulkonäkö: Täytettyään 16, antoi hiuksien kasvaa takaisin pitkiksi monen vuoden jatkuvan lyhentämisen jälkeen.
Väritykseltään hiukset ovat hyvin tumman ruskeat, jotka lähenevät hyvin lähelle mustaa, muistuttaa väritys enemmän tummaa puun kaarnaa. Koskettaessa hiukset tuntuvat pehmeiltä, toisin kuin hyvin aavikkokansalaisilla on tapana. Tuuheat ja hieman vallattiomat, jotka reunustavat muutenkin kuvan kauniita kasvojen piirteitä, joita kuulee usein verrattavan jumalten enkeliin.
Silmät puolestaan ovat ruskeat, joissa on kuitenkin epätavallisesti kellertävää vivahdetta joka on vain korostunut mitä enemmän ikää on tullut ja ne ovatkin se suurin hämmennyksen aihe vastaantulijalle, mikä varmana saa viimeistään neidolle huomiota tahtomattaan: eritoten silloin kun tuo kellertävä väri suorastaan korustuu polttavan auringon alla.

Azralla on luonnostaan tummempi iho kuin muilla Eurooppalaisilla, sillä olivathan hänen kumpikin vanhempansa aavikkokansalaisia. Vaikka neito pitääkin itseään fyysisesti kunnossa raskaalla liikunnalla, ja tällä on kehittynyt jonkinverran lihaksia, joita alettu harjoittaa tahalteen vaikka lihakset eivät näy vaatekerroksen ja naisellisten muotojen alta jotka ovat kehittyneet selvemmiksi mitä enemmän ikää on kertynyt, vaikka nuorempana tämä yrittikin piilotella itseään kaikin mahdollisin tavoin.

Sen jälkeen kun tämän valtakunta kaapattiin, on käyttänyt siitä lähtien värillisiä piilolinssejä piilottaaksen silmiensä oikean värityksen joka pistää liiaksi, vaikka kokeekin piilolinssit erittäin epämukaviksi mutta sekään ei ilmeisesti estä ympärillä pörrääviä miehiä, joista kuitenkin jokaisen nainen on teilannut.
Piti hiuksiaan usein kiinni mutta viimeisten vuosien aikana on alkanut vähitellen irtaantumaan tuosta tavasta, jonka tarkoitus oli vain estää muita koskettamassa tämän päätä.. Iän karttuessa on pukeutumis tyyli muuttunut enemmän katu-uskottavammaksi, vaikka pyrkiikin pitämään pukeutumisensa vieläkin naisellisena eikä pelkää näyttää naisellista vartaloaan ihomyötäisillä vaatteilla.

Vasemmassa ranteessa tämä on pitänyt rannekorua, jota tämä on kyhännyt nahkasta neljäntoista iästä lähtien, jokaisen kerätyn osan ollen kukin muisto jokaisesta matkasta jonka Azra on tehnyt siihen mennessä.
Oikean käden nimettömässä [You must be registered and logged in to see this link.], joka on aikoinaan kuulunut hänen äidilleen. Sai korun äidiltään juuri ennen tämän kuolemaa, joten sillä on paljon tunnearvoa.

Polttomerkki / Tatuointi: [You must be registered and logged in to see this link.]
Tatuointi: [You must be registered and logged in to see this link.]
Pituus: 170cm | Paino: 63kg

Nuorempana: [You must be registered and logged in to see this link.]
Nyt: [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.]
Vanhempana: [You must be registered and logged in to see this link.]


Luonne: Ikäisekseen hyvin rauhallinen ja tietoinen ympärillä tapahtuvista asioista vaikkeivat ne varsinaisesti häntä koskisikaan henkilökohtaisesti. Kuitenkin yksi sana riittää kertomaan mikä Azra on: lukutoukka. Ei varmasti ole sellaista päivää jolloin tämä ei istuisi puutarhassa tai pöydän ääressä ilman kirjojaan, ja jos olisikin useimmat varmasti kysyisivät ensimmäisenä olisiko neito kenties sairastunut. Yleensä se joka saa muut ympärillään tuntemaan itsensä rauhalliseksi kaiken sekamelskan keskellä.
Toisin kuin ystävänsä, Azra on hyvin harvoin spontaani tai teoistaan ajattelematon, vaan on oppinut jo hyvin varhaisella iällä ottamaan vastuuta muista kasvatuskodin asukeista, sekä erinäiset tapahtumat sekä neidon syntymäperä ovat aiheuttaneet aikuistumisen jo varhaisessa iässä.
Kasvoi pääasiallisesti salamurhaajien joukossa koko lapsuusikänsä ennen päätymistään kasvatuskotiin, mikä näkyikin selvästi nuoremmalla iällä lapsesta, vaikka tämä ymmärsikin rauhoittaa itseään muiden lasten edessä vanhempana.

Noustuaan 16 vuoden iässä valtaistuimelle isänsä äkillisen kuoleman jälkeen on joutunut aikuistumaan entisestään nopeammin ja ottamaan enemmän vastuuta omasta kansastaan uutena hallitsijana, mutta on samalla myös kasvattanut luonnetta sekä päättäväisyyttä, näyttääkseen epäilijöille pystyvänsä kyllä hallitsemaan kansaansa vaikka sitten ilman miestä rinnallaan jos se sen vaatii.

Sairastanut lapsena astmaa, josta on sittemin päässyt eroon aikuisikään tullessa, mutta oireita tällä vieläkin löytyy vaikkakin niitä tulee esille hyvin harvoin: silloin kun henkilökohtaiset asiat painavat liikaa päälle, tai kun tämä saa epävirallisen paniikkikohtauksen.
Zayn ottaessa valtakunnan hallintaansa ja pakottaen Azran maanpakoon, on pitänyt itsestään siitä lähtien hyvin matalaa profiilia, vaikka sosiaalisuus nuorelta naiselta ei ole kadonnut minnekään mutta harkitsee edelleenkin varovaisuus syistä keheen luottaa ja milloin.
Keskittynyt viimeiset kaksi vuotta harjoittamaan itseään Uuden Liiton salamurhaajana ja jatkanut koulutustaan siitä mihin se jäi monen monta vuotta sitten ennen kasvatuskotia.

Muuta
✧ Taito keskustella eläinten kanssa niin että ne ymmärtävät häntä ja hän niitä.
✧ Uuden salaseuran jäsen
✧Taistelussa vahvuutena naisella on selvästi enemmän piiloaseet: myrkky, piiloterät... jne.

✧ Puheessa kuuluu lievä aksentti, joka kuuluu aavikkokansalaisille.
✧ [You must be registered and logged in to see this link.], jota kuulee vain hyvin harvoin ja silloinkin useimmiten rauhoittavana hyminänä.
✧ Maalaa ja piirtää taitavasti, muttei koskaan esittele tekeleitään kenellekään.
✧ Käyttää lukulaseja lukiessaan kirjoja

Kielet:
- Arabia; äidinkieli
- Muinainen Egypti; äidinkieli
- Espanja; Puhuu ja ymmärtää
- Slovakki
- Yleiskieli

Menneisyys:
Azran molemmat vanhemmat päätyivät yhteen pakkoavioliiton johdota, jonka ideana oli taata rauha kahden aavikkokansan välille, jotka olivat sotineet jo vuosia toisiaan vastaan. Azran äiti; Natalia, oli Läntisen klaanin johtajan ainoa tytär. Azran isä; Nizam taas seuraava vallanperijä aavikkokansojen Pääkaupungin puolella.
Vaikka nämä kaksi joutuivatkin avioliittoon vasten omia mielipiteitään tai tahtoaan,  saivat nämä kuitenkin ensimmäisen lapsensa vuoden kestäneen avioliitton jälkeen, jonka odotettiin olevan miespuolinen jotta kuningaspolvi olisi jatkunut mutta sen sijaan, joutuivat kaikki pettymään lapsen olleenkin tyttö.

Isän pettymyksen ollen niin suuri, ettei tuo halunnut edes koskea, nähdä tai edes kuulla omasta lapsestaan, toisin kuin äiti: joka tunnettiin lempeänä naisena, rakasti lastansa vaikkei tuo täyttänytkään odotuksia täydellisesti.
Azran eläen ensimmäiset elinvuotensa ensin äitinsä kanssa,jonka kanssa tytär olikin erityisen läheinen. Neljä vuotiaasta eteenpäin Azra kuitenkin päätyi enemmän ja enemmän sotilaiden sekä kuninkaan salamurhaajien kasvattamaksi tämän huomaamatta, jossa isänsä käskystä tätä kohdeltiin kuin poikaa ja koulutettiin taistelijaksi. Azran nähden isäänsä vain todella harvoin, tuolloinkin vain nopeasti ja silloin isän huomioimatta lastansa mitenkään, kohdellen tätä samalla tavoin kuin muitakin sotilaita. Azran tullessa viidenteen ikävuoteensa, menetti tämä äitinsä.
Epävirallisen rauhan päättyessä tuolloin kahden klaanin välillä.
Toisen klaanin johtajan (Azran isoisän) syyttäen nykyistä kuningasta tyttärensä kuolemasta.

Isänsä tekojen ansiosta kukaan ei muistanut enään Azraa itseään, vaan tämä ikäänkuin jäi sotilasperheiden ja salamurhaajien kasvattamaksi, vaikka tämä opettelikin taistelemaan ja puolustamaan itseään, ei tämä silti halunnut tappaa. Muidenkin nähden tuon piirten nuoressa lapsessa, näiden ensin nauraen, sitten ihmetellen ja lopuksi ehkä jopa kunnioittaen tuota piirrettä kruununperillisessä, joka oli joutunut katsomaan isänsä hidasta tuhoutumista ja korruptoitumista sivusta.
Nuoren lapsen oppien siinä sivussa myös vihaamaan isäänsä, tuon tapoja, motiiveja, miten tuo kohteli omaa kansaansa sokeutensa vuoksi... kaikkea mitä tuo vain edusti.
Azran jopa päätyen kutsumaan heidän parantajaansa isäkseen, sillä olihan tuo vanha mies tälle enemmän vanhempi kuin mitä herra, joka istui korkealla tuolillansa, vain seuratakseen kuinka kaikki hupeni sormien välistä tuhoutuakseen pölyksi ja tuhkaksi.

Mitä enemmän Azra kuitenkin sai ikää, muuttui tämä entistä määrätietoisemmaksi asioista mitä ympärillä tapahtui: tämän nuoren lapsen myöskään pelkäämättä tuoda näitä asioita julki isällensä, joka oli muuttunut hitaasti entistä epäileväksi kaikista ketkä olivat päässeet tätä lähelle. Nizamin nähden tyttärensä uhkana, vaikka tyttö olikin vasta alle kymmenvuotias. Mutta isän ajatellen yksinkertaisesti: mietä nopeammin hän pääsisi eroon uhasta, sen parempi. Niinpä hän päätti vangituttaa tyttärensä temppelin vankiloihin kidutettavaksi epätavallisen vaarallisen lemmikkinsä avulla.
Päiviä kuitenkin kuluen, vaikka Azra näyttikin kärsivän kipua kaikin tavoin isänsä teoista sekä myrkyn sivuvaikutuksista, ei tuon elimistö siltikään pettänyt myrkyn määrästä huolimatta vaikka näin oltiin luultu, mutta Nizam halusi kuitenkin varmistaa lapsesta eroon pääsemisen. Kuninkaan laskien tokkuraisen ja huonossa kunnossa olevan lapsen harhailemaan aavikolle, jotta luonto-äiti saisi tehdä oman voitavansa ja hoidella tuon kuninkaan itsensä puolesta.

Azran harhaillen useita päiviä aavikolla, käyttäen hyväkseen kaikkea kirjoista lukemaansa ja sotilailta kuultuja taitoja hyväkseen selviytyäkseen, mutta kolmannen päivän saavuttaessa, oli myrkky levinnyt jo syvälle kehon elimistöön, aavikon jatkuan kuumuuden, nälän sekä juoman puutteen auttamatta asiaa mitenkään. Azra oli varma että hän olisi tullut elämänsä päähän sillä kertaa taistelusta huolimatta, mutta jumalat olivat asiasta erimieltä.
Miehen löytäen lähellä kuolemaa käyvän lapsen viime hetkillä, onnistuen vielä juuri ja juuri pelastamaan tytön vaikka paraneminen vei oman aikansa. Azran päätyen asumaan kasvatuskotiin, missä tämä tapasi Chadin ensimmäisen kerran vaikka kaksikolle olikin alkuvaikeuksia kielimuurin ja Azran kokemuksien vuoksi, jotka estivät tätä luottamusta keneenkään ensimmäisten kuukausien aikana mikä ajautti kaksikon jatkuvasti kahakkaan toistensa kanssa, kielimuurin ollen myös yksi monista ongelmista sillä harvemmin aavikolla nähtiin yleiskieli tarpeelliseksi.
Kahden nuoren lapsen päästen kuitenkin aikanaan ongelmistaan ja Azrakin uskaltautui luottamaan ihmisiin vähitellen enemmän ja enemmän vaikka menneisyys tulisikin aina kalvamaan mieltä loppuun asti.

Vuosien kuluen kasvatuskodissaja Azrasta kasvaen nopeasti nuori neito, joka rakastui kirjojen maailmaan ja näin alkoi opettelemaan Anubiksen opastuksella enemmän kirjallisuutta ja yleissivistystä, kuin fyysisiä taitoja. Chadin ja Azran kasvaen huomaamattaan yhteen vaikka nämä kaksi olivat kuin yö ja päivä keskenään, mutta se kaikki rikkoutui kun tytön täytyi palata 16-vuotiaana takaisin Pääkaupunkiin, jossa tilanne oli mennyt enemmän kuin katasrofaaliseksi isänsä vuoksi.
Azran astuen kuitenkin tietämättään ansaan, ja joutui jälleen myrkyn alaiseksi, pahoinpitelystä  ja muista kamalista asioista puhumattakaan (ei ole kertonut kokemuksistaan kenellekään. Ei edes Anubiksille tai Chadille). Tämä kävi lähellä mestauttettavaa ellei kuninkaan rakas lemmikki olisi vahingossa tappanut isäntäänsä ja pudottanut tuon omasta "katsomotornistaan" alas.
Tilanteen pakottaen Azran lähtemään kasvatuskodista ja kasvamaan nopeasti aikuiseksi tahtomattaan uutena kuningattarena, jota kahden vuoden ajan tyrkytettiin kokoajan naimisiin vaikka nuori nainen teki selväksi ettei ollut innoissaan ideasta. Kohtalon sanelemana tämän tavaten uudelleen Chadin, joka tämä oli rakastanut koko sen ajan yrityksistä huolimatta - tosin nyt Pohjoiskansan sotilaana. Miehen ajaen naisen pois luotaan sanoessaan etteivät he koskaan voisi olla yhdessä, jolloin samoihin aikoihin kuningattarelle itselleen löydettiin uusi sulhaskandidaatti, joka hyödynsi rauhan syntymistä kahden riitautuneen aavikkokansan kanssa: Seth, joka oli Pohjoiskansan päällikön poika.

Kaksikko pääsi kuin pääsikin naimisiin, Azran ollen itseasiassa jopa iloinen moisesta sillä vaikkei tämä sitä myöntänytkään kunnolla ääneen, oli tämä antanut kehittää itselleen jopa jonkinlaisia tunteita tuota miestä kohtaan, vaikka samalla Chad pitelikin suurinta osaa tämän rakkaudeesta vieläkin otteessaan tapahtumista huolimatta.
Naisen olettaen sen olleen siinä: he olisivat naimisissa, kansat pääisivät rauhaan ja hänen ei tarvitsisi enään huolehtia siitä kenet hän nai ja kenen kanssa tulee jatkamaan valtakauttansa, mutta onnea ei tietenkään suotu pitkälle. Zayn rynnäten palatsiin ja kaapaten vallan kuningasparilta, antaen kuningattaren seurata alusta alkaen kuinka Seth surmattiin, sama kohtalo olisi odottanut myöskin Azraa itseään, ellei Anubis olisi kerennyt juuri ajoissa paikalle.
Viisi henkisen seurueen (Alba, Anubis, Azra, Chad ja Sin) paeten kauppalaivan turvin muutamia päiviä pois pääkaupungista, jossa Azra vietti suurimman osan ajastaan miettimässä rauhassa tapahtumia senkin jälkeen kun Chad uskaltautui kertomaan totuuden palatsin valloituksesta.
Laivan kuitenkin haaksirikkoutuen Zayn toimesta, jonka päätarkoitus oli hukuttaa heidät kaikki alunperin mutta Anubiksen uhratessa jälleen kerran itsensä muiden vuoksi, pelastuivat nuorimmaiset uppoavasta laivasta ja majoittuivat aavikolla työskentelevän parantajan luokse muutamiksi viikoiksi, jonka jälkeen kaikki lähtivät kukin eri teille. Azran pitäen kuitenkin yhteyttä tästä huolimatta nuorempiinsa, vaikkei missään vaiheessa ole asettunutkaan paikoilleen, vaan on kiertänyt viimeiset kaksi vuotta maasta maahan vailla mitään päämäärää, harjoittaen itseään parhaansa mukaisesti ammatillisesti eläintenhoitajaksi ja siinä sivussa myös salamurhaajaksi.
Vasta kaksi vuotta myöhemmin liittyi virallisesti Uuteen Liittoon Chadin rinnalle tämän parina, miehen omasta vaatimuksesta, vaikka moni epäilikin tuota yhdistelmää, jotka olivat täysin erilaiset toisiinsa verrattuna. Chad on taitavampi lähitaisteluissa ja äkkipikaisempi sekä tottakai spontaanisempi, Azra taas selvästi harkitseva osapuoli, joka pystyy pitämään hermonsa kurissa varsin pitkälle, mutta siltikin näiden eroavaisuuksista huolimatta täydentävät nämä kaksi toisiaan tehtävien aikana enemmän kuin olisivat toistensa tiellä.


[ TULOSSA ]

_____________
| Kuvat: Camilla Belle  | Moran Atias
|| Hahmo: Alex

_________________
... I took your pulse ...
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.]

Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://happy-coffee.tumblr.com/
 
Azra ibnt Nizam
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Roolipelaajien Ulottuvuus RU 4.0 :: Pelaaja & Hahmot :: Hahmoesittelyt-
Siirry: