Roolipelaajien Ulottuvuus RU 4.0


 
PääsivuPortaaliGalleriaFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään
Paikalla olevat käyttäjät
Yhteensä 1 käyttäjä paikalla :: 0 Rekisteröitynyttä, 0 Piilotettua ja 1 Vierailija

Ei

Eniten samanaikaisesti paikalla on ollut 19 käyttäjää, tämä oli Su 4 Elo 2013 - 6:50
RU 4.0 Uutiset
Ti 9 Loka 2012 - 5:56 kirjoittaja Eri
Roolipelaajien Ulottuvuus 4.0

23.4.2014 
Chatti löytyy portaalista.
Korjausnurkka poistuu vanhoihin peleihin!

Kommentit: 1
Top kirjoittajat
Alex
 
Alice
 
Haru
 
Eri
 
Jalle
 
Setsu
 
Lotta
 
Zoku
 
Nido
 
Karppi
 

Jaa | 
 

 Sin ibn Anubis

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Alex

avatar

Sika
Viestien lukumäärä : 1429
Join date : 17.02.2011
Ikä : 23
Paikkakunta : Halloween Town

ViestiAihe: Sin ibn Anubis   Pe 29 Marras 2013 - 12:54

[You must be registered and logged in to see this link.]
_____________
Ikä: 25½ vuotta
Laji: Puolidemoni / demoni
Sukupuoli: Mies

Synnyinmaa: Ranska
Asuinmaa: Slovakia ( virallinen )

Asunto:
[You must be registered and logged in to see this link.]
_________

[You must be registered and logged in to see this image.]

Liityttyään vuosia sitten salaseuraan, ei Sin ollut koskaan omannut mitään tiettyä taistelutyyliä, vaikka tämän vahvuuksia olivatkin raa'at katu/kehätappelut, sekä armeija-ajoilta tämä tuntee aseet ja osaa käyttää niitä vaikka ensisijaisesti käyttää isältään löytäneensä piiloterää jota muokkasi nuorena soveltuvammaksi erilaiseen kiipeilytilanteisiin.
Vasta neljä vuotta sitten alkoi harjoittamaan Muay Thaita (thainyrkkeily), jossa on kehittynyt kokoaika enemmän ja enemmän ja jätti pelkän yksinkertaisen nyrkkeilyn taaksensa vaikka harrastaakin sitä muiden aktiviteettien ohella.

Ammatti:

- Salamurhaaja
Arvoaste: Vanhimman oppipoika / seuraaja

Assassin: [You must be registered and logged in to see this link.]

Entinen ammatti:
- Merijalkaväen sotilas
Arvoaste: Kapteeni

_________
Siviilisääty: Naimaton

Perhe:
Saleh: Isoisä (✝)
Aisha: Isoäiti 
(✝)
Anubis ibn Saleh: Isä

Jonathan: Isoisä
(✝)
Raine: Isoäiti 
(✝)
Pandora Lecuyér: Äiti

Evey de Fiore: Isosisko
Zay: Velipuoli

♦ Andrea: Siskonpoika / kummilapsi
♦ Adette: Veljentyttö

Muut suhteet:
Azra: "Isosisko"
Chad: "Isoveli"


Alba: Rakkauden kohde
- Näiden kahden tien erottua haaksirikon jälkeen, näki Sin nuoremman pitkään selänkääntäjänä, joka lähti vihollisen matkaan. Tuon johtapäätöksen sanelemana yritti kaikin tavoin unohtaa ensirakkautensa, vaikka kuinka kivuliasta se olikin ja kuinka se raastoikin miehen sydämen moneen osaan, rakasti tämä Albaa kahden vuoden jälkeenkin. Kaksikon tavattua ensimmäisiä kertoja pitkiin aikoihin, olivat näiden kohtaamiset joka kerta kylmiä. kummankin jättäen selvästi kuvan että menneet oli unohdettu ja rakkaus oli sammunut. Nykyisin näillä on paremmat välit, vaikka Sin kuitenkin haluaisi paljon enemmän, mutta salaseuran vanhempi/isä kieltänyt suhteen jyrkästi.

||
[You must be registered and logged in to see this link.] ||

Luonne: Varsin temperamenttinen herra, joka ei ajattele tekemisiään kahdesti (jos ajattelee niin hyvin harvoin), mikä useinmiten johtaakin samantien ongelmiin vaikkakin kadulla harvemmin pitääkin ajatella tekemisiään tarkemmin. Normaalisti naurava persoona joka osaa nauraa elämälle silloinkin kun kaikki on pielessä, mutta valitettavasti myös pieni kaverillinen naljailu kuuluu tähän pakettiin mukaan, mikä väärin ymmärrettynä tuottaa usein vain lisää ongelmia. Iän kuitenkin karttuessa, on ymmärtänyt enemmän hillitä itseään, ja on yrittänyt muuttua rauhallisemmaksi kuin nuorempana.
Osaa olla hyvin charmikas ja puoleensavetävä halutessaan eikä tälle tuota vaikeuksia vietellä vastakkaisen sukupuolen edustaja halutessaan ja osaa myös käyttää tätä piirrettä häikäilemättömästi hyväkseen.
Ei silti juoksentele päättömänä joka paikkaan, vaan osaa ottaa myös rauhallisemminkin ja pysähtyä miettimään. Ottaa usein vastuuta muista ympärillä olijoista sekä itsestään menneisyytensä vuoksi

Matemaattisesti hyvin lahjakas ja on oppinutkin käyttämään tuota kyseistä taitoa huomaamattomasti hyväkseen sitä tarvittaessa, vaikka hyvin harvat edes tietävät moisesta piirteestä jonka Sin osaa piilottaa hyvin.
Vaikka hän pääsikin aikoinaan pakoon salaseuralta, ei tämä siltikään koskaan lopettanut taitojensa kehittymistä, vaan tämä on harjoitteli useasti viikossa ottoisänsä (kuului aikoinaan uuteen salaseuraan) opastamana.
Sen jälkeen kehitti itseään Anubiksen opissa, ennenkuin näiden tiet erkanivat haaksirikon myötä, mutta ei siltikään lopettanut siihen vaan on harjoittelee vieläkin itsenäisesti parhaansa mukaan isänsä oppien avulla. 

Lähdettyään armeijan riveistä liittyäkseen Uuteen Salaseuraan, joutunut luomaan media maailmassa oman roolin itselleen, joka ei juurikaan poikkea muista rikkaista perijöistä: itseään täynnä oleva naistenmies, jolla on naisia lähes tulkoon joka sormella ja vielä niilläkin sen lisäksi, vaikka mikään näistä ole mitään yhden yön hoitoa vakavempaa.
Antaa itsestään tuntemattomille aikuistuneen kuvan, joka on jättänyt  lapselliset tappelut ja rikollisentaustan taaksensa (toistaiseksi), vaikka todellisuudessa hyödyntää lähes joka tehtävässään näitä kauan sitten luotuja lain alapuolella kulkevia suhteita hyväkseen tarpeen vaatiessa ja pitää vieläkin yhteyttä näihin omalla tavallaan.

Viiden vuoden ajan, sen jälkeen kun muinainen voima sai koottua itsensä jälleen kokonaiseksi ja pesiydyttyään näin ollen Sinin kehoon, eleli tämä muutaman kuukauden eristyksistä muista siinä pelossa että demoni tämän sisällä saisi nopeasti ylivallan ja satuttaisi kaikkea lähellä pääseviä, uskaltautuessaan viimein ihmisten ilmoille piti tämä siltikin huomattavasti etäisemmän linjan ja keskittyi suurimmilta osin harjoituksiin kauttaaltaan. Vain niiden tiettyjen harvojen ja valittujen tietäen tietäen sen oikean syyn moiselle muutokselle.
Tiedostaa velvollisuutensa seuraajana, joka ajaa tätä väkisin hankkimaan omia lapsia, ei ole kuitenkaan todellakaan innoissaan asiasta ja tämä useinmiten aiheuttaa nykyisin Sinin ja vanhimman välille kinaa sillä Sinillä ei ole aikomustakaan perustaa perhettä lähitulevaisuudessa edes velvoitteen vuoksi, tuon tulevaisuuden näkymän ollen suorastaan pelottava. Ei siksi etteikö tämä pitäisi lapsista tai tulisi toimeen, vaan ei yksinkertaisesti tunne olevansa koskaan hyvä isä kenellekään menneisyytensä ja nykyisyytensä vuoksi.

Ulkonäkö: Hiukset ovat täysin yön mustat luonnollisesti, joita on pitänyt viimeiset pari vuotta asevoimien sanattomana säännön vuoksi lyhyenä. Hopeiset silmät kuten isällään ja siskollaankin, jotka ovat pistävät muun kokonaisuuden yhteydessä eniten.
Hieman päivittyneempi iho kuin eurooppalaisilla, johtuen Egyptiläisistä sukujuurista isänsä puolelta joka suorastaan korostuu näin euroopan alueella asuessa.
Kasvonpiirteet ovat muuttuneet nuoruuden tuomasta pehmoisuudesta teräviksi ja miehekkäiksi, joita korostaa entisestään pieni kasvava sänki jota Sin välillä kasvattaa. Erityisesti tämä yksityiskohta saa ensisilmäyksellä nuoremmasta 'pahan pojan'-imagon aikaiseksi, vaikka yleensä Sin onkin pyrkinyt pitämään kasvonsa suhteellisen siistin näköisenä, vaikka välillä antaakin sängen kasvaa tahalteen.

Nuoresta iästään huolimatta, tämän kehosta pystyy selvästi näkemään että tämä on harjoitellut raskaasti jo useita vuosia ja myös että tämä on kokenut paljon mitkä ovat jättäneet arvet. Mutta silti ympäri ihoa koristelee useita arpia ja paranemaan päin olevia haavaumia jotka osa ovat tulleet salaseurassa ollessaan ja toiset taas kadulla elämisestä ja uusimmat ovat puolestaan armeija-ajoilta.
Työskennellessään isänsä vierellä pitääkseen kulissia yllä nyky-yhteiskunnassa, on tämän ulkonäkö mahdollisimman huoliteltu ja tämä käyttää näin ollen lukulaseja lähes jatkuvasti.
Salaseuran polttimerkki vasemmassa käsivarressa jota peitteli ennen uteliailta silmiltä, mutta kahden vuoden jälkeen on antanut asian vain yksinkertaisesti olla, sekä oikeanpuoleisen korvan takana tällä on varsin erikoinen [You must be registered and logged in to see this link.].
Muinaisen voiman siirtyessä Sinin kehoon tämän ollessa kuudentoista, ovat voimat voimistuneet vuosi vuodelta entisestään, ja vihastuessaan toisen silmän väri muuntautuu täysin mustaksi, ihoon ilmestyy tummia juonteita jotka vievät koko kehon lävitse.

 Piti äitinsä kaulakorua vuosia löydettyään sen lapsena, eikä ottanut sitä kertaakaan pois kaulaltaan, vaikka koru onkin arvokas, ei Sin halunnut ottaa sitä pois tai myydä tunne syistä. Muutama vuosi sitten luopui kuitenkin tästä ja palautti sen äidilleen.

Muinaisen voiman pesiydyttyä kehoon pysyvästi, jätti se Sinin rintakehälle polttomerkin tarkalleen sydämen kohdalle muistutuksena miehelle tämän sisälle piiloutuvasta voimasta joka vain odottaa sitä oikeaa hetkeä viedä aloitettu eteenpäin.

- Tatuoinnut [You must be registered and logged in to see this link.] oikealle lapaluulleen
- [You must be registered and logged in to see this link.] polttomerkki: rintakehä / sydän
- Uuden salaseuran merkki: oikea alavatsa
- Vanhan salaseuran polttomerkki: Vasen käsivarsi

- Yleinen vaatetustyyli: [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.]
Pituus: 175cm / Paino: 70kg

Nuorempana: [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.]
Nuorena aikuisena: [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.]
Nyt: [You must be registered and logged in to see this link.]

Muuta
✧ Pelkää kuollakseen pimeitä, suljettuja tiloja
✧ Lemmikkinä [You must be registered and logged in to see this link.]-niminen kissa, joka on seurannut tätä joka paikkaan haaksirikon jälkeen.
✧ Pitää sateesta ja lumesta.
✧ Tupakoi: tietää isänsä mielipiteen tästä tavasta, muttei ole ajattelemassakaan lopettamista.
✧ Harvemmin juo, mutta suosii irlantilaista viskiä.
✧ Soittaa ukulelea, sekä kitaraa.

✧ Rakastaa vettä kaikessa sen elementeissä ympäri vuotisesti jopa niin paljon, että tämä saattaa kaatosateessakin mennä ulos ja etsiä itselleen jonkin paikan missä tämä saa vain olla sateen alla jopa tunteja sairastumisen uhallakin.
✧ Kantaa mukanaan hopeistä sytkäriä, johon on kaiverrettu Uuden Liiton symboli ja motto
[You must be registered and logged in to see this link.]


Kielet:
- Ranska; äidinkieli

- Arabia; II äidinkieli
- Iiri (Pohjois-Irlannin aksentti)
- Viittomakieli: Pärjää
- Portugalia
- Muinainen egypti (opettelee)
- Saksa

Muita taitoja:
Assassin taidot
Ketteryys
Lähitaistelut/nyrkkitappelut
Pystyy "näkemään" milloin joku valehtelee
Varastelu / Huijaus / Valehtelu
Pystyy arvioimaan nopeuden, tarkkuuden sekä ajan matemaattisesti paljain silmin

Menneisyys:
Sinin synnytys oli hyvin hankala alusta alkaen, Pandoran menettäen liian paljon verta tuolloin jolloin sekä äiti että lapsi olisivat ennen pitkää menehtyneet kumpainenkin ellei Anubis olisi päättänyt jälleen kerran uhrata itseään perheensä vuoksi, pitääkseen rakastamansa naisen sekä heidän kuopuksensa hengissä viimeiseen asti.

Sinin kasvaen samalla lailla kuin molemmat sisaruksensa: ilman isää, vaikka äiti onnistuikin  yksinhuoltajana kummankin tehtävässä varsin hyvin. Kuitenkaan, muutettuaan  lähemmäs seitsemän vuoden iässä äitinsä kanssa Kreikkaan, aloitti tämä koulun niinkuin normaalit alle kymmenvuotiaat lapset, - herätti nuoren lapsen syntyperä ja isättömyys samaa paheksuntaa muiden rikkaiden lasten keskuudessa kuin Eveyllä aikoinaan.
Valitettavasti, siskostaan poiketen; Sin ei ollut, eikä ole vieläkään sellainen joka vain nielee kuulemansa ja elää sen kanssa loppuelämänsä, mikä kohdistuikin pian siihen että tuo nuori lapsi oli jatkuvasti ongelmissa muiden lasten kanssa kun nyrkit heiluivat ja tappelut alkoivat. Muiden lasten vanhempien vaatien nuoren temperamenttisen lapsen erottamista koulusta, näkemättä omien lapsiensa osaa kahakoissa.

Pandoran onnistuen pitämään Sinin noihin päiviin asti täysin tietämättömänä salaseurasta ja siitä kuka tai mikä tämän isä oli ollut todellisuudessa, kunnes kohtalo teki siihen oman muutoksensa.
Sinin tullen napatuksi väkipakoin salaseuran riveihin ensin todistettuaan äitinsä murhan.

Sinin päätyen monien mutkien kautta kuitenkin salaseuraan muiden ikäistensä lasten rinnalle, jossa näille opetettiin kaikki mahdollinen salamurhaajan taidoista ja kyvyistä. Myös taistelemaan ja murhaamaan. Ne ketkä eivät kestäneet sitä, tapettiin säälimättömästi.

Tämän tiedostaen, joutui Sin taipumaan omien arvojensa edessä, vaikka koskaan tämä ei mennytkään niin pitkälle että olisi tappanut jonkun silmästä silmään, vanhimpien pitämättä moisesta kurittomuudesta jota nuori lapsi osoitti jääräpäisyydellään. Rangaistukseksi tämä teljettiin useiksi päiviksi pieneen, pimeään tilaan, josta ei ollut mitään mahdollisuutta päästä pois kuin vain teljetyn oven kautta. Ruokaa tuolle tuskin tarjottiin rangaistuksen aikana, ideahan oli syöstä mielenvakaumusta ja ajatuksia erilaisiksi. Aikaa kului, Sinin joutuen tuon samaisen rangaistuksen eteen useita kertoja, tämän palaten joka kerta entistä jääräpäisempänä ja tarmokkaampana laittamaan vastaan sille mitä silmät todistivat joka päivä. Vanhimpien ymmärtäen nopeasti ettei henkisestä rangaistuksesta, siirtyivät nämä nopeasti vuorostaan fyysiseen toimeenpiteeseen, mistä Sinillä on vieläkin monia lukuisia arpia ympäri kehoa.

Nuoren lapsen eläen lähemmäs viisi vuotta salaseurassa, kunnes onnistui monien mutkien ja suunnitteluiden avulla karkaamaan. Pojan salakuljettaen itseään ympäri maata kodittomana katulapsena, jossa tämä myös näki elämän karumman puolen joka oikeutti taistelemaan ja varastamaan pysyäkseen elossa. Samalla nuori lapsi oppi lain vääränkin puolen ja rikolliset tavat joista olisi mahdollisesti vanhemmalla iällä hyötyä vaikka tuolloin Sin vain käytti niitä pitääkseen itsensä hengissä.
Lapsen päästen helposti pakenemaan maasta, kadoten kuin kirjaimellisesti maanpäältä ja samalla tämän myös hukaten oman itsensä matkojensa aikana, löytämättä mistään itselleen rauhaa, ennenkuin tämä päätyi Irlantiin, jossa tämä jäi kiinni varastelusta miehelle, joka oli aikoinaan kuulunut Uuteen Liittoon, sekä aiemmin Vanhaan Liittoon. Mutta sen sijaan että mies olisi vienyt lapsen poliisin hoiviin, ottikin tämä tuon elämään itsensä sekä poikansa Donnyn kanssa. Entisen salamurhaajan, Casperin alkaen kouluttamaan holhokkien taidoissaan eteenpäin tiedottaen tuon menneisyyden vaikka samalla koko perhe pitikin matalempaa profiilia uudesta perheenjäsenestään.
Casperin huomaten yhtänäköisyyden nuoren lapsen välillä entiseen Vanhimpaan, jonka tiedettiin kuolleen mutta kunnioituksesta tuota ja viatonta mieltä kohtaan, ei tämä koskaan sanonut mitään sillä jos äiti ei ollut halunnut kertoa siitä omalle lapselleen: olisi se varmasti hyvä syy.

Sinin eläen perheen suojassa, käyden jopa välissä koulua suhteellisen hyvin, vaikkakin salanimellä: Cash, joka osui paremmin Irlantiin ja herätti näin vähemmän huomiota. Lähes kaksi vuotta kuluen kuin siivillä, Sinin saaden elää edes puoliksi normaalia elämää ottoperheensä parissa, vaikka samalla hän sekaantuikin usein virkavallan kanssa pahanteoissa. Muuttui se kaikki erään illan jälkeen kun Sin oli palaamassa yöllisiltä seikkailuiltaan takaisin kotiin, joutui tämä järkytykseen näkemään tulipalon joka tuhosi kaiken mukanaan: myös Casperin ja Donnyn. Tuon tapahtuman jälkeen, katosi Sin uudelleen viettämään katulapsen elämää, elättäen itsensä huijaamalla ja varastamalla viattomilta rahat ja kaiken muun arvokkaan/kelvollisen millä pystyisi elättämään itseään vaikka Sin pitikin itsestään matalaa profiilia sillä viranomaiset etsivät tätä tulipalon aloittajana. Niihin aikoihin Sin oli jo varma että kukaan ei tätä kaivannut, kaikki olivat unohtaneet hänet kokonaan ja luovuttaneet aikoja sitten edes yrittämästä etsimästä tätä takaisin oikean perheen pariin, mutta tämä olikin väärässä.
Talven saapuessa, Sin sairastui vakavasti ja asettautui asumaan hylättyyn tehtaaseen kolmen muun kodittoman pojan kanssa, joilla jokaisella oli omat ongelmansa elämässä ja motiivinsa asua kadulla. Anubiksen astuen tuolloin nuorukaisen elämään (Sinin edelleenkin luullen tuota vain perhetuttavaksi), mutta sairaus esti suoran matkustamisen Egyptiin minkä vuoksi kaksikko joutui odottamaan nuoremman voimien palautumista oman aikansa, kunnes viimein he saapuivat kasvatuskotiin viikkojen jälkeen,  jossa Sin pääsi oikean perheensä luokse monen vuoden jälkeen, vaikka vasta myöhemmin tämä sai tietää hänet pelastaneen miehen todellisen roolin tuossa kaikessa.
Aluksi Sin ei tuntunut soveltuvan ollenkaan muiden lasten joukkoon yhdistä vanhinpina lapsista ja osaksi myös sen takia ettei hän tullut todellakaan toimeen sen aikasen isänsä oppilaan kanssa: Chadin, jonka kanssa kuopuksella oli jatkuasti nokat ristikkäin vaikka tämä olikin pelastanut vanhemman pojan parin kertaa ennenkuin tuo lähti pois kasvatuskodista.
Sinin päätyen ennen pitkää isänsä oppipojaksi, ja tämän tutustuen puolivuotta nuorempaan neitoon: Alba, jonka kanssa tämä tuli hyvin toimeen ja pystyi kommunikoimaan vaikkei tyttö puhunutkaan kuin viittomakielillä.. Kahden vuoden aikana, Sinin tunteet syventyivät paljon isommiksi kuin ystävyystasolle, vaikkei tämä koskaan sanonutkaan sitä ääneen, eikä näyttänyt avoimesti, kuopuksen tietäen kyllä isänsä mielipiteen asiasta: "Heidän verilinjansa ei ole heikkoja varten",

Kaksi vuotta myöhemmin, haaksirikon jälkeen päätti lähteä omille teilleen alunperin Ranskaan, jossa tällä alkoi virallisesti asevelvollisuus. Sinin menettäen kontaktinsa "perheeseensä", ainoa keneen tämä piti yhteyttä oli Chad, ja silloinkin vain kirjeillä. Azraan tämä pystyi kontaktoimaan vain "isoveljensä" kautta, sillä nainen oli tosissaan kadonnut kuin maan nielemänä kahden vuoden jälkeen. Albaan mies ei edes yrittänyt pitää minkäänlaisia yhteyksiä sen jälkeen kun nainen oli päättänyt lähteä Zayn matkaan.
Ajan kanssa Sin päätyi viimein ammatillisesti merijalkaväen leiviin, niin epätodennäköistä kuin se olikin, ja sen jälkeen tämä on asunut useissa maissa ja joutunut useiden sotien keskelle ammatillisen valintansa vuoksi.
Kahden vuoden aikana Sin matkusti siis vapaaehtoisesti maasta maahan sota-tantereesta toiseen omasta tahdostaan, ja yleni nopeasti nuoresta iästään huolimatta ylemmäksi ja ylemmäksi kunnes viimein, onnistui löytämään isänsä ja liittyi Uuden Salaseuran riveihin, jättäen sotilaan ammatin sillä erää taaksensa.

Siitä lähtien on ollut isänsä vierellä oppipoikana,
jonka tarkoituksena olisi tulevaisuudessa nousta isänsä tilalle kunhan sen aika vain koittaisi.
Iän lähentyessä 22, Andrean tullen siepatuksi ja Zayn yrittäessä uudelleen varastaa muinaista kirjaa itselleen, äityi veljeksien välinen tappelu siihen että demoni, joka oli ollut jo monta vuotta aikaisemmin pesiytynyt Sinin kehoon, sai itsensä viimein kokonaiseksi, mutta sillä olematta aikomustakaan palata takaisin kirjan väliin, joka oli pitänyt tämän vankina sisällään yli kolmetuhatta vuotta, joten se pesiytyi lopullisesti  uudelleen Sinin kehoon, jossa tämä on kerennyt voimiaan viimeiset viisi vuotta.
Muutamia vuosia eteenpäin, kunnes Sinin ja Alban tiet yhdistyivät uudelleen vaikka kumpikin piti aluksi jokaisen tapaamisen aikana kylmän linjan toisiinsa, vaikka kumpikin ei ollut unohtanut toista, ja viimein kun Alba liittyi uuteen salaseuraan, lähentyivät nämä kaksi entisestään, isän huomaten myös tämän eikä ollut alkuunkaan tyytyväinen kaksikkoon Sinin velvollisuuden vuoksi, jonka tarkoitus on saada aikanaan jälkikasvua Anubiksen seuraajana, mistä taas Sin ei ole ollenkaan innoissaan
, sillä Sin ei pidä itseään todellakaan hyvänä aviomies aineksena, - saatika isänä, koska Sin pelkää joku päivä muinaisen voiman saavan yliotteen ja satuttavan kaikkia läheisiään, ja varsinkin menneisyytensä vuoksi jossa tällä ei ollut edes vanhemman mallia nimeksikään ennen teini-ikää.


[ TULOSSA ]

________
| Kuva: Logan Lerman / Ian Somerhalder
|| ©Alex
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://happy-coffee.tumblr.com/
 
Sin ibn Anubis
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Roolipelaajien Ulottuvuus RU 4.0 :: Pelaaja & Hahmot :: Hahmoesittelyt-
Siirry: