Roolipelaajien Ulottuvuus RU 4.0


 
PääsivuPortaaliGalleriaFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään
Paikalla olevat käyttäjät
Yhteensä 1 käyttäjä paikalla :: 0 Rekisteröitynyttä, 0 Piilotettua ja 1 Vierailija

Ei

Eniten samanaikaisesti paikalla on ollut 19 käyttäjää, tämä oli Su 4 Elo 2013 - 6:50
RU 4.0 Uutiset
Ti 9 Loka 2012 - 5:56 kirjoittaja Eri
Roolipelaajien Ulottuvuus 4.0

23.4.2014 
Chatti löytyy portaalista.
Korjausnurkka poistuu vanhoihin peleihin!

Kommentit: 1
Top kirjoittajat
Alex
 
Alice
 
Haru
 
Eri
 
Jalle
 
Setsu
 
Lotta
 
Zoku
 
Nido
 
Karppi
 

Jaa | 
 

 Evey De Fiore

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Alex

avatar

Sika
Viestien lukumäärä : 1429
Join date : 17.02.2011
Ikä : 23
Paikkakunta : Halloween Town

ViestiAihe: Evey De Fiore   Pe 29 Marras 2013 - 12:52

[You must be registered and logged in to see this link.]
____________

Ikä: 36 vuotias
Laji: Puolidemoni
Siviilisääty: Naimisissa
Perhe:
Giovanni: Aviomies
♦ Andrea; Esikoinen (10 v.)
** [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.] **

Saleh: Isoisä
(✝)
Aisha: Isoäiti
(✝)
Anubis ibn Saleh: Isä

Jonathan: Isoisä
(✝)
Raine: Isoäiti
(✝)
Pandora Lécuyer: Äiti

Zay: Velipuoli
Sin: Pikkuveli

♦ Adette: Veljentyttö (Zay & Cecilia)
____________
Synnyinmaa: Ranska
Kotimaa: Italia
Syntymäpäivä: 31.lokakuuta
___________
| [You must be registered and logged in to see this link.] |
   
Luonne: Evey on kokenut paljon enemmän nuoruudessaan kuin normaalit ihmiset, jotka saivat tämän aikuistumaan paljon varhaisemmin kuin normaalisti samanikäisillä, mikä myös opetti käyttämään eräänlaista maskia salaseuran tapojen mukaisesti, vaikkei Eveyllä ole ollut virallista yhteyttä muutoin kuin vanhempiensa ja veljiensä kautta.
Menetettyään ensirakkautensa, oli täysin varma ettei tulisi koskaan laskemaan tuota kyseistä maskia kasvoiltaan alas, tämän jopa kiertäen pitkän ajan euroopan ympäri vailla minkäänlaista suunnitelmaa tai aikomusta edes asettua aloilleen, mutta tavattuaan Giovannin, uskalsi tämä laskea maskin viimein kasvoiltaan kokonaan alas, nainen rakastaa tuota vieläkin monien vuosien yhteiselon ja koettelemuksien jälkeenkin. Itsepäinen, mutta rauhallinen joka mieluummin ajattelee järkevästi kaikkien kannalta kuin antaisi tekojen puhua puolestaan, toisinkuin äkkipikainen pikkuveljensä kohdilla, joka valitsi salaseuraan liittymisen heidän isänsä rinnalla.
Kertonut isälleen jo hyvin varhaisessa vaiheessa, ettei halua olla missään tekemisissä asioihin mitkä vähänkin yhdistävät Liittoon, josta on ollut tämän elämässä enemmän harmia kuin hyötyä, mutta valitettavasti sukulinjansa, menneisyytensä ja jopa nykyisyytensä vuoksi: tämä tuskin tulee koskaan tapahtumaan. Kaiken kaikkiaan Evey on kuitenkin vahva persoona, joka pitää aatteistaan viimeiseen asti kiinni mutta muistaa samalla huolehtia ympärillä olijoistaan sen sijaan että kävelisi silmät suljettuna ympäristöstään, kiitos Saiteksen opetuksien. Ei ole enään sinisilmäinen kuin oli nuorempana, vaan erinäiset tapahtumat ovat kadottaneet tuon ominaisuuden jo kauan aikaa sitten, mutta osaa antaa itsestään viattoman kuvan ulkopuolisille, joka ei pystyisi satuttamaan kärpästäkään, vaikka todellisuudessa on vienyt jo useamman ihmisen hengen kun on tullut kyse salaseuralaisista. Siitä huolimatta, kaikkien niiden vuosien jälkeenkin ei veri oli se lempiasia, vaikkei tunnekaan enään niin voimakasta pahoinvointia oksennusrefleksin muodossa kuin nuorena, vaan on yksinkertaisesti oppinut sietämään moista elementtiä puoliksi pakotettuna, on Evey vieläkin rakastava ja lempeä muille.

Andrean kadottua kuitenkin viisi vuotta sitten, on jokainen päivä kulunut siitä lähtien Giovannin lailla lapsen etsimiseen.

Ulkonäkö: Niinkuin pikkuveljellään, on Evey perinyt isältään hopeiset silmät jotka ovat iän mukana korostuneet entisestään mieleenpainuviksi ja pistäväksi, joista näkee luonteenlujuuden joka ei kaarra pienenkään vaikeuden edessä ensimmäisenä. Koko nuoruusikänsä aina kaksikymmentä vuotiaaksi asti olivat hiukset olleet varsin vaaleahkon ruskeat, mutta tuon jälkeen on hiusten pohjaväri alkanut tummenemaan vähitellen, vaikka tuskin tuleekaan koskaan olemaan yhtä tummat kuin muilla sisarusparvesta. Koskettaessa hiuksien rakenne on vahva, ja pehmeä josta kuitenkin pystyy erottamaan pienen karheuden joka johtuu egyptiläisistä sukujuurista, niinkuin myös asteen päivittyneempi ihonvärikin kuin normaaleilla eurooppalaisilla.
Ruumiin rakenteeltaan Evey on aina ollut hento, mutta on pitänyt lihaskunnostaan huolta armeijan ja esikoisen syntymän jälkeen urheilulla jolloin keho on muuttunut vuosien varrella naisellisemmaksi jota myös nainen on oppinut korostamaan naisellisilla vaatteilla.

Kasvonpiirteet ovat aina olleet naiselliset ja kuvan kauniit,  joista myös huomaa kasvojen piirteiden periytyneen enemmän Pandoran puolelta kuin Anubiksen, Eveyn muistuttaen äitiään huomattavasti edes tietämättään. Näyttää iästään huolimatta nuoremmalta, joka johtunee vain ja ainoastaan Pandoran demonipiirteistä jotka hidastavat ikääntymistä.
 Huulet ovat täyteläiset ja luonnostaan punertavat ilman korostustakin, vaikka juhlallisimmissa tilaisuuksissa tämä käyttääkin meikkiä vaikkei mitenkään paljoa.

  Pitää kaulassaan [You must be registered and logged in to see this link.], joka on kuulunut hänen isoäidilleen: Aishalle.
Miken kauan sitten antaman rukousnauhan pitää edelleenkin ranteessa kaikkien vuosien jälkeenkin.
Nilkassa ja vatsassa arpi, jotka molemmat ovat Zayn aiheuttamia.
Tatuointi: [You must be registered and logged in to see this link.] (sisäsyrjä)
Pituus: 170cm / Paino: 60kg

Nuorempana: [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.]
Nyt: [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.]

Taitoja:
› Hyvin nopeat refleksit
› Valehtelu ja manipulaatio tarvittaessa
› Assassin taidot

Muuta
"Viherpeukalo"
Eläinrakas – varsinkin kissat ja hevoset
Soittaa pianoa / flyygeliä
Käynyt armeijan 16 vuotiaana, ensimmäisen sodan aikoihin
Ei ole koskaan ollut matelijoiden suurin ystävä, oltuaan nuorena lapsena lähellä joutua myrkkykäärmeen puremaksi.

Kielet
Ranska; äidinkieli
Arabia; äidinkieli
Muinainen Egypti
Italia
Venäjä: oppinut aikoinaan Michaelilta

Menneisyys: Evey syntyi lokakuun viimeisenä päivänä Pandora-nimiselle salamurhaajalle Ranskassa jossa nämä asuivatkin tytön ensimmäiset elinvuodet suoraan Pariisin keskustassa, jossa Evey oppi samalla kielen ja kulttuurin suurimmilta osin omakseen, kunnes he joutuivat muuttumaan Eqyptiin äidin ”työn” vuoksi, jossa kuitenkin nuorta lasta pidettiin hylkiönä muiden päivätarhalaisten keskuudessa tuon isättömyyden ja eurooppalaisen ulkonäönsä vuoksi.
Eräänä päivänä kasvavan lapsen saaden tarpeekseen toisten lasten ilkeydestä ja karaten vähin äänin tarhan portista ulkopuolelle muiden lasten kadottua sisälle hoitajien kanssa. Mutta sen sijaan että demoni olisikin kohdannut loppunsa niinkin aikaisin, tuli tämä pelastetuksi mies, joka myöhemmin esittäytyi Eveyn isäksi jonka kaikki luulivat olleen kuollut kaikki ne vuodet. Kuitenkin perheen joutuen pakenemaan aavikolle Saites-nimisen miehen luokse, jossa perhe viettikin aikansa niin kauan kunnes ulkomaailmassa oli salaseuran tilanne rauhoittunut lähes kokonaan.

Molempien vanhempien lopettaen työnsä salamurhaajina ja siirtyen toisiin tehtäviin: Anubiksen tyytyen parantajan osaan joka auttoi lähellä olevia kyläläisiä ja kauempaa tulevia. Pandoran taas pysytellen kotiäitinä.

Monia vuosia he elivät rauhallista elämää, piilossa salaseuralta Ranskassa, jossa Pandora että Anubis jopa sen hetken ajan uskoivat ettei Eveyn tarvitsisi ikinä tietää liiton olemassa olosta. Kunnes eräänä sateisena iltana, löysi Evey matkan varrelta vahingoittuneen nuorukaisen, Michaelin – joka myöhemmin osoittautui salamurhaajaksi tuosta samaisesta seurasta josta Eveynkin vanhemmat olivat alkujaan. Pahasti haavoittunut nuorukainen saatiin pelastettua juuri ja juuri, ja poika jäikin sittemmin taloon asumaan kolmihenkisen perheen seuraksi siksi ajaksi kunnes tuo olisi täysin parantunut. Tuon ollen vain alku sille mitä olisi tulevan. Viikkoja myöhemmin, Michaelin alkaessa tervehtymään vähitellen olivat myös salamurhaajat jäljittäneet onnistuneesti perheen olinpaikan monien vuosien jälkeen, jonka seurauksena Eveyn ollessa harjoituksissa, oli tullut salaseuralaisilla aika näyttäytyä. Noiden räjäyttäen talon. Anubiksen ja Pandoran kuitenkin selviten muutamalla haavalla hengissä ja muuttaen nopeasti toiseen taloon kaupungin laidalla
jonka eräs potilaista oli perheelle testamentannut omaa hyvyyttään.

Ongelmien kuitenkaan loppumatta siihen paikkaan. Sinä yönä kun Michael viimein lähti, oli Evey mennyt saattamaan tuota juna-asemalle tuli eräs salaseuran jäsen (Zay)kidnapanneeksi neidon mukaansa ja pitäen tätä katakombeissa vuoden. Kuitenkin viimein armeija sai tuon pelastettu, vaikka tälle jäikin muistoksi arpeutuma jalkaan – kiitos Z:tan. Kuten yleensä tarinoiden lopussa odotti yleensä se onnellinen loppu, mutta ei sillä kertaa - oli tyttären ja isän jälleen näkeminen kaikkea muuta kuin nimenomaan se iloisin. Kaksikon välien mennessä sinä yönä kokonaan poikki, ja Eveyn paeten isänsä johtamasta kartanosta Michaelin ja Miken kanssa armeijan leiviin jossa hän asustelikin sitten vielä muutaman kuukauden aina sodan alkamisen ja Michaelin lähtemisen jälkeenkin.

Vain kuukausia myöhemmin tästä eteenpäin kun Evey oli päätynyt armeijan leiviin asumaan, ilmestyi käytäviä pitkin myös tuttu hahmo, joka oli tullut kaikessa hiljaisuudessaan tunnistamaan ruumiin. Tuon kyseisen miehen ollen Saites, - Miken – Michaelin entinen paras ystävä ja joka oli karkurin ohella rakastunut myös nuoreen kasvavaan naiseen, - tuon isoisä.

Hautajaisissa esitti tuo vanha mies pyysi tytärtä lopettamaan se minkä isä oli aloittanut. Ennenkuin olisi liian myöhäistä. Eveyn suostuen tähän pyyntöön sillä, sota oli todellakin mennyt aivan liian pitkälle, kaksikon matkaten kauas pois ihmisten ilmoilta, aloittaen rankan harjoituksen keskellä ei-mitään. Vasta rankan koulutuksen jälkeen Evey palasi takaisin isänsä luokse näiden viilentyneiden väleistä huolimatta, puhuivat kaksikko asiansa pikaisesti halki. Tytön jopa pelastaen tämän Vanhan salaliiton järjestämästä räjähdyksestä vaikkeivat he päässeetkään täysin ehjin nahoin kartanolle takaisin. Kartanolla paikalla odotti odottamaton juonen käänne.
Michael oli tappanut muita oman puolueensa salamurhaajia ja vasta myöhemmin selvisi syykin kyseiseen tekoon mutta valitettavasti.. Michael kuoli sen kyseisen syyn takia. Kyseisen tapahtuman murtaen Eveyn kokonaan vaikka kaikki läheisimmät vanhemmista alkaen yrittivätkin lohduttaa naista parhaansa mukaan, samassa vain muutamia viikkoja myöhemmin Uusi Liitto katosi yhteiskunnan kulissien taakse, pois muun maailman silmistä. Tuolloin myös oli Pandoran raskaus edennyt siihen pisteeseen jolloin kuopus halusi päästä maailmaan.
Operaation aikana Pandora oli menettämättä liian paljon verta, useita tunteja jo kestäneen synnyttämisen aikana, jolloin ei jäänyt muita mahdollisuuksia kuin että Anubis tarjoutui luovuttamaan vertansa jotta lapsi sekä äiti olisivat selvinneet. Valitettavasti tuon teon jääden myös isän viimeiseksi. Jokaisen jättäen miehelle kukin vuorollaan hyvästit - Eveyn ollen se vastentahtoisin mutta se mitä tälle oli Egyptin uskomuksissa opetettu - oli se tyttärelle pakollinen ele kunnioituksen merkeissä
jotta toinen olisi saanut rauhan.

Sen jälkeen kaikki jakautuivat eri puolille. Äidin lähtien kuopuksen kanssa Kreikkaan, Saitesin taas takaisin omaan hökkeliinsä ja
Evey taas... no, sanotaanko vaikka näin ettei nainen ole vielä asettunut aloilleen vaan kiertelee ympäri maailmaa, etsien sitä omaa turvapaikkaansa minne kadota. Naisen muuttaen nimensä samalla Chevalierista Hammondiksi, ihan vain Vanhan Liiton vuoksi, pitäen näin matalaa profiilia kaikilla mahdollisilla tavoilla. Kuukausien matkailujen jälkeen, päätyi nuoremman tie Italiaan, jossa hän sai tutustua Giovanniin paremmin ja vähitellen myös näistä tulikin läheiset ystävykset, vaikkei tietenkään ilma pieniä ongelmia. Salaseuran hyökäten kyseiseen kartanoon jossa mies asusteli, etsien kirjaa jonka Anubis oli lähettänyt ennen kuolemaansa eteenpäin Eveylle (vaikka salaseura uskoikin Sin:n jälkeläisenä Giovannilla olevan kyseinen opus hallussaan) ja erillaisten tilanteiden edetessä onnistuttiin Z vangitsemaan juuri ennenkuin tuo olisi tappanut Giovannin, Eveyn että pikku-Sin:in - mutta se myös aiheutti ystävysten välille erinäisen riidan taipaleen ja erimielisyyden - Giovannin kääntäen selkänsä naiselle.
Kaksikon saaden kuitenkin sovittua erimielisyytensä, Giovannin itsekin alkaen hyväksymään sen saman minkä Evey oli joutunut nuorempana kohtaamaan; ettei kaikki ollut aivan sellaista kuin paljas silmä antoi ymmärtää. Eveyn päätyen lopulta asumaan Giovannin kanssa kartanoon, ja kun aikaa kului eteenpäin rakastuivatkin nämä toisiinsa vaikkakin kumpikaan ei halunnut myöntää asiaa ensiksi, peläten sen pilaavan sen ystävyyden mitä heillä jo oli. Anubiksen ja Saitesin koulutuksen jälkeen - joka perustui vahvasta puolustamaan salaseuralta tulevilta hyökkäyksiltä ja juonilta - menivät nämä kaksi naimisiin.
Siitäkään huolimatta, eivät nämä kaksi ovat päässeet sen helpommalla kuin ennenkään, vaan näitä on koeteltu ja testattu monilla eri tahoilta, ja silti nämä ovat vahvistuneet entisestään ja päässeet vaikeistakin asioista ylitse.
Seitsemän vuotta kaksikko oli ollut naimisissa, kun Evey alkoi odottamaan heidän esikoistaan: siksi ajaksi perhe pakeni Anubiksen luokse Egyptin aavikolle jotta tilanne ulkopuolella olisi rauhoittunut.

Giovannin ja Eveyn ollen yhtä mieltä siitä, että he alkaisivat valmistamaan heidän esikoistaan varhaisessa vaiheessa seuraavana vartijana.

Andrean kadotessa 5 vuotiaana, on jokainen päivä siitä lähtien mennyt suurimmalta osin esikoisen etsimiseen, jotta poika saataisiin takaisin kotiin. Tähän mennessä kuitenkin jokainen johtalanka ja vihje on vienyt vain umpikujaan, vaikka kaikki kyllä tietävät kuka sen kaiken takana on.
__________


› | Evey: Marion Cotillard / Gemma Arterton, Francisco Lachowski / Ben Barnes
›› || ©Alex

_________________
... I took your pulse ...
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.]

Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://happy-coffee.tumblr.com/
 
Evey De Fiore
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Roolipelaajien Ulottuvuus RU 4.0 :: Pelaaja & Hahmot :: Hahmoesittelyt-
Siirry: