Roolipelaajien Ulottuvuus RU 4.0


 
PääsivuPortaaliGalleriaFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään
Paikalla olevat käyttäjät
Yhteensä 1 käyttäjä paikalla :: 0 Rekisteröitynyttä, 0 Piilotettua ja 1 Vierailija

Ei

Eniten samanaikaisesti paikalla on ollut 19 käyttäjää, tämä oli Su 4 Elo 2013 - 6:50
RU 4.0 Uutiset
Ti 9 Loka 2012 - 5:56 kirjoittaja Eri
Roolipelaajien Ulottuvuus 4.0

23.4.2014 
Chatti löytyy portaalista.
Korjausnurkka poistuu vanhoihin peleihin!

Kommentit: 1
Top kirjoittajat
Alex
 
Alice
 
Haru
 
Eri
 
Jalle
 
Setsu
 
Lotta
 
Zoku
 
Nido
 
Karppi
 

Jaa | 
 

 Pandora Lécuyer

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Alex

avatar

Sika
Viestien lukumäärä : 1429
Join date : 17.02.2011
Ikä : 23
Paikkakunta : Halloween Town

ViestiAihe: Pandora Lécuyer   Pe 29 Marras 2013 - 12:51

[You must be registered and logged in to see this link.]

Ikä: yli 300 vuotias
Laji: Demoni
Sukupuoli: Nainen
Sek. Suuntautuminen: Hetero
Synnyimaa: Ranska
___________

Siviilisääty: Kihloissa
Suhteet:
Isä: [You must be registered and logged in to see this link.] (✝)
Äiti: [You must be registered and logged in to see this link.] 
(✝)

 Esikoinen:  Evey de Fiore
 Kuopus: Sin ibn Anubis
 Kihlattu: Anubis ibn Saleh

Lapsenlapsi:

♢ Andrea (Giovanni & Evey)

___________

[You must be registered and logged in to see this image.]
Vuosisatoja vanha salamurhaaja, joka tunnettiin aikoinaan nimellä Psyche ennen vanhimmaksi nousua, jonka jälkeen on sittemin luopunut tuosta nimityksestä.
Ennen Alban saapumista salaseuraan, oli myös epävirallinen parantaja mutta sittemin on luovuttanut tuon tehtävän suosiolla nuoremmalle vaikka onkin tarpeen vaatiessa tuon apuna.

Ammatti:
-  Salamurhaaja: Uusi Liitto
Arvo-aste: Vanhin / Oday

- Historioitsija
___________
| [You must be registered and logged in to see this link.] |

Ulkonäkö: Kastanjan väriset silmät, jotka tietyssä valon kulmassa näyttävät enemmän sammaleen vihreältä, niistä pystyen näkemään jääräpäisyyden ja lempeyden joka pystyy rauhoittamaan katselijansa helposti pelkällä olemuksellaan.
Hiukset ovat myös vaalean ruskeat, joiden pituus ja tyyli on vaihdellut vuodesta toiseen erilaiseksi välillä radikaalistikin, vaikka Pandora onkin aina ollut naisellinen tyyliltään kauniine kasvojen piirteineen joista näkee selvästi naisen olevan Euroopasta kotoisin, - eikä Pandora pelkää käyttää tuota piirrettä itsessään hyödykseen mitä tulee päämäärän tavoitteluun.

Ennen "uutta elämäänsä", oli tämän iho lähes kokonaan täynä tatuointeja sekä arpia vuosisatojen salamurhaajan ammatista, jonka tämä kuitenkin yritti jättää kuopuksensa turvallisuuden vuoksi, ovat nuo kaikki kadonneet, ainoan merkin entisestä ollen enään salaseuran symboli alavatsan sivustassa, ampumahaava lähellä sydäntä, sekä "merkintä" joka tälle on annettu uuden sopimuksen sinetöimiseksi.

Äidiltään saamaansa kaulakorua ei ole pitänyt kaulallaan enään, mutta sen sijaan se on löytänyt paikkansa kuopuksen kaulalle jo varhaisessa iässä.
Julkisesti esiintyessään, pitää vasemmassa nimettömässä [You must be registered and logged in to see this link.], salaseuran sisäpuolella löytää tämä sormus paikkansa ketjun varassa kaulalla.

Alavatsa:  Salaseuran polttomerkki
Niska: [You must be registered and logged in to see this link.] "uudelleen herätyksestä"
Pituus: 170kg / Paino: 63kg

Nuorempana: [You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.]
Vanhempana:
[You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.]


Luonne: Pandora on aina ollut äidillinen ja lempeä, joka ei ole koskaan pelännyt tuoda mielipidettään esille missään, ja valitettavasti tuo kyseinen piirre näkyy eleensä tulisuutena ja ranskalaisilla kirosanoilla, joita nainen on kuitenkin yrittänyt vähentää mitä enemmän ikää on karttunut.
"Kuolemansa" jälkeen, on kuitenkin kovettanut itseään samanlaiseksi mitä tämä oli vuosia ennen perhettään: kylmäverinen tappaja, joka ei pelkää kaihtaa keinoja päästäkseen päämääräänsä tavalla tai toisella, vaikka tämä pitääkin itsestään matalaa profiilia, eikä ole tuonut olemassaoloaan perheelleen mitenkään tietoon, vaikka se repiikin häntä joka kerta yksi kerrallan kahtia sisältäpäin.

Ei ole edes yrittänyt tuoda olemassa oloaan tietoisuuteen vaan on pysytellyt kaikki ne vuodet varjoissa, vaikka hoitaakin vaatimimmat tehtävät vielä itse sen sijaan että piiloutuisi muiden taakse ja antaisi muiden hoitaa likaisimmat työt puolestaan.
Punonut Uutta Liittoa vähitellen uudestaan yhtenäiseksi monien vuosien erkaantumisen jälkeen, vaikkei olekaan tuonut henkilöllisyyttään kovin usein muille julki, mutta silti tämä tunnetaan hyvin kylmäverisenä ja stragisena naisena kun on kyse vihollisista, joka ei pelkää sanoa asioita suoraan sillä karkeallakin tavalla arvoasteisemmankin ihmisen edessä.
 
Mitä perheeseen tulee: rakastaa Pandora molempia lapsiaan yhtä paljon, vaikkei pystykään näyttämään sitä enään, saatika ei ole edes nähnyt kumpaakaan näistä lähes kymmeneen vuoteen. Lapsiensa isää, Anubista, tämä rakastaa vieläkin vuosien jälkeenkin vaikka mies itse tekikin selväksi, ettei kumpikaan heista voisi enään palata siihen mitä näillä oli.

Muuta:
✧ Viherpeukalo, joka käyttää taitoaan hyväksi luomalla parantavia rohtoja
[You must be registered and logged in to see this link.]
✧ Soittaa flyygeliä, mutta mitä enemmän ikää on karttunut on soittaminen jäänyt vähemmälle
✧ Entinen parantaja

✧ Kielet:
Ranska: äidinkieli
Arabia
Muinainen kieli
Saksa
Espanja
Venäjä
Kreikka

Menneisyys: Syntyi 1700-luvun alussa keskimmäiseksi lapseksi isoveljensä ja myöhemmin myös pikkusiskonsa kanssa sen ajan Ranskan yksiin vaikutusvaltaisimpaan perheeseen.
Tuolloin nainen käytti vielä syntymänimeensä: Leonie.
Jo varhain Leonie kapinoi sen ajan normeja vastaan, mikä puolestaan aiheutti jonkinlaista paheksuntaa ylemmissä piireissä: varsinkin naiset eivät pitäneet neidon eroavista mielipiteistä. Miehiä puolestaan tuo kyseinen piirre tuntui tuovan enemmän lähemmäksi, ja nuoren neidon kasvaessa hyvää vauhtia lapsesta aikuiseksi, oli tällä jo monia kosijoita vaikka tämä kenellekään noista lämmennytkään, edes silloin kun vanhemmat solmivat liiton tämän puolesta.

Leonie kuitenkin jatkoi kapinaansa loppuun asti liittoa vastaan, vaikka eihän siihen aikaan naisen mielipiteet paljoakaan painaneet mitä tuli yhteiskunnan sääntöihin. Leonien ollen vasta seitsemäntoista, kun tämän kihlatulla meni viimeinkin ylitse tytön kylmään käytökseen, joka ei antanut tuolle haluamaansa, joten tämä päätti ottaa sen väkisin, josta seurasi se että Leonie tuli raskaaksi avioliiton ulkopuolella.
Tietäen etteivät se ajan normit hyväksyneet moista, ja se olisi vetänyt koko suvun nimen lokaan mistä ei olisi pois pääsyä, karkasi nuori neito kotoaan asettuen kuukausiksi köyhäintaloon, missä ei välitetty mistä kukin asukas tuli, kunhan vain rahaa tuli.
Lapsen kuitenkin menehtyen keskenmenon myötä, oli Leonie siinä vaiheessa menettänyt kaiken entisen, syyttäen kaikesta tapahtuneesta kihlattuaan joka oli ajanutkin tämän tuohon samaan tilanteeseen. Kostonhimon katkeroittaen hitaasti nuorta naista sisältäpäin, ajaen lopulta tekemään sen mitä kukaan ei tekisi kuin viimeisessä vaiheessa: teki sopimuksen demonin kanssa. Leonien saaden kostonsa ajan kanssa, mutta sen jälkeen tämä katosi kuin tuhkatuuleen moniksi vuosikymmeniksi, eläen huomaamattomasti omaa elämäänsä ihmisten ympäröimänä vaikka saikin elantonsa tappamalla muita, ja sen jälkeen kadoten jälleen uuden henkilöllisyyden turvin varjoihin pitämään omaa leikkiään yllä jossa tämä ei pelännyt käyttää pienintäkään tilaisuutta hyväkseen saadakseen haluamansa juonittelemalla ja huijaamalla ihmisiä - pääsääntöisesti kauneudellaan.
Vasta satoja vuosia myöhemmin kun Leoni oli vaihtanut nimensä lopullisesti Pandoraksi, ja tunnettiin alamaailmassa paremmin nimellä Psyche, päätyi tämä Salaseuran riveihin Anubis nimisen miehen kautta (Tuohon aikaan Dantes), ja nämä rakastuivatkin lopulta toisiinsa, mennen jopa naimisiin vaikka Liiton säännöt kielsivät moisen hyvin ankarasti kuolemantuomiolla, jonka vuoksi Anubis kuoli Faisal-nimisen miehen käden kautta.
Pandoran kadoten tuolloin, tietäen salaseuran etsivän häntäkin mutta vain muutamia viikkoja myöhemmin hän huomasi odottavansa hänen ja kuolleen rakkaimpansa lasta, jolloin nainen piti itsestään pitkän ajan hiljaisuutta vaikka harjoittikin vielä salamurhaajan ammattiaan. Hänen synnyttäen tyttölapsen, jonka nimesikin sittemmin: Evey.

Hiljainen elo onnistui muutamia vuosia hyvin, ja Evey kasvoi nopeasti tarhaikään, muutti kaksi henkinen perhe väliaikaiseksi Ranskasta Egyptiin, jossa Pandora oli saanut tehtävän hoidettavakseen ja Evey joutui paikalliseen päiväkotiin jossa tämä ei viihtynyt yhtään muiden lasten vuoksi jotka haukkuivat ja kiusasivat tätä isättömyydensä ja eroavan ulkonäönsä vuoksi. Eveyn karaten eräänä päivänä ulkopuolelle ja käyden tuolla kyseisellä matkalla lähellä kuolmaa oman uteliaisuutensa johdosta, mutta eräs mies onnistui pelastamaan nuoren lapsen tuolloin juuri ja juuri. Myöhemmin ilmeni tämän samaisen pelastajan olleen Anubis, jonka Pandora että Evey olivat uskoneet kuolleen viitisen vuotta aiemmin.
Sen antaen kolmihenkiselle perheelle uuden mahdollisuuden aloittaa alusta, vaikka nämä joutuivatkin kukin pakenemaan salaseuraa vuosia tämän jälkeenkin, kummankin vanhemman uskotellen kaikki ne vuodet tämän turvallisuuden nimissä heidän olevan vain normaali perhe, ilman salaseuran vainoamista.
Perheen saaden olla yhdessä jopa vähän päälle kymmenen vuotta, ennenkuin se kaikki riistettiin yksinkertaiella teolla, joka muunsi jokaisen elämää radikaalisti erilaiseksi: perustettiin toinen salaseura, jota johti Anubis. Pandoran jääden miehensä vierelle pyörittämään uutta salaseuraa, joka aloitti pitkän sotimisen vanhan sekä siviilien kanssa jotka aivan välttämättä olivat halunneet oman osuutensa tuosta kaikesta vaikka eivät ymmärtäneetkään aivan täysin mistä oli kyse.  Noin vuotta myöhemmin, alkoi Pandora odottaa kaksikon kuopusta ja kun synnytyksen aika tuli, oli Uusi salaseura kadonnut yhteiskunnan varjoihin ja sota oli päättynyt vain muutamia viikkoja aiemmin.
Anubiksen kuitenkin uhraten tuolloin jälleen kerran elämänsä perheensä vuoksi, pitääkseen vastasyntyneen poikalapsen sekä äidin elossa.

Tämän jälkeen Pandoran keskittyi kuopuksen kasvattimiseen, irtaantuen täysin salamurhaajana, kertomatta koskaan lapselleen kuka tuon isä todellisuudessa oli - vaikka nämä kaksi tapasivatkin toisensa Anubiksen eloon heräämisen jälkeenkin useita kertoja - siltikään pariskunta ei palannut koskaan takaisin yhteen, vaikka se päätös repikin kumpaakin hajalle sisältä päin joka kerta.

Zayn, jonka Anubis oli pelastanut, - tehden tuolloin oman siirtonsa naiselle - tämän joutuen salamurhatuksi ja Sin taas kaapattiin Vanhan salaseuran riveihin.
Pandoran kyllä kuollen tuona päivänä, mutta tämä myös herätettiin uudestaan henkiin, Pandoran luoden uuden sopimuksen demonin kanssa, joka toisi tämän jälleen elävien kirjoihin, mutta kun aika tulisi, päätyisi naisen sielu helvettiin.
Tästä jääden niskan alueelle merkki, ja sydämen kohdalle ampumahaava, jotka molemmat muistuttavat joka päivä sopimuksesta jonka tämä teki lapsensa vuoksi.
Mutta sen sijaan että Pandora olisi lähtenyt etsimään lastansa, katosi tämä sen sijaan varjoihin, muuttuen henkilöllisyydensa ja herättäen yhteiskuntaan kadonnutta Uutta Liittoa takaisin henkiin vähitellen, vaikka nämä pysyttelivatkin kaikki nämä vuodet salassa vihollisilta.
Pandoran antaen kaikille uskotella olevansa kuollut yli kymmenen vuoden ajan, siihen tullen eräänä päivänä kuitenkin muutos kenties ylemmiltä tahoilta kun historioitsijaksi muuntautunut nainen kutsuttiin selvittämään sekavan potilaan taustoja, oli tuo potilas kuitenkin kaikkea muuta kuin Pandora olisi uskonut kokevansa. Muistinsa menettäneen Anubiksen ja Pandoran kohdaten silloin ensimmäisen kerran moniin vuosiin, vaikkei vanhempi tätä aluksi muistanutkaan millään tavoin.
_____

›› | Monica Bellucci
›› ||  © Alex

_________________
... I took your pulse ...
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.] | [You must be registered and logged in to see this link.]

Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://happy-coffee.tumblr.com/
 
Pandora Lécuyer
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Roolipelaajien Ulottuvuus RU 4.0 :: Pelaaja & Hahmot :: Hahmoesittelyt-
Siirry: